Mahir Mulalić konačno predstavlja prvu pesmu: Srce mi je na mestu

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Nakon dugog najavljivanja, napokon smo dočekali da pobednik ovogodišnje sezone “Zvezda Granda”, Mahir Mulalić, prezentuje publici svoju prvu pesmu, na kojoj je dugo radio i u koju ulaže velike nade.

Tako će subote gledaoci emisije „Zvezda Granda“ imati priliku da premijerno čuju njegov prvenac za koje su angažovani hitmejkeri Bane Opačić, koji je napisao muziku i tekst, dok je aranžman radio Darko Dimitrov. Na ovu saradnju pevač je izuzetno ponosan, a posebno što se sve odvijalo pod budnim okom njegove mentorke Marije Šerifović.

„Đerdan“ je pesma koja svakom izvođaču treba da se desi. Moj prvi susret sa Banetom je počeo na najbolji mogući način, sedili smo satima, pričali i doživljavali jedan drugog. Banetov rad pratim već godinama i imao sam želju da sarađujemo u budućnosti, ali ni naslutiti nisam mogao da će to biti upravo moja prva pesma. Što se tiče Darka, kada sam bio kod njega Skopju, zaista sam uživao u radu s njim. Ima dosta šaren metod dok radi – pun je inovacija, nepredvidivosti… Sjajan – izjavio je Mahir.

Pobednik ne krije uzbuđenje zbog pozitivnih reakcija na pesmu kako svoje mentorke i finalista sa kojima se druži, tako i publike koja je deo njegove pesme mogla da čuje na društvenim mrežama.

„Po reakciji Marije i publike znali smo da što pre treba da ugleda svetlo dana, i napokon, tu je. Drago mi je što ljudi osete emociju ove pesme, sad mi je srce na mestu“, zaključio je Mahir.

izvor Nova.rs

Foto: Z. K. Munja

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Toše Proeski dobio spomenik u Bosanskoj Gradišci

Prošlo je 14 godina od pogibije Proeskoga. Kada je preminuo Toše je imao samo 26 godina. Iako je prošlo toliko vremena, makedonski slavuj, kako mu je bio nadimak, i danas živi u srcima porodice, kolega i vjernih obožavatelja koji mu i dalje svake godine odaju počast.U Novoj Gradiški, gradu u […]

Subscribe US Now