MALO KO ZNA DA ZOKI ŠUMADINAC IMA SINA – NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA ZOKIJEV SIN (FOTO)

Semir Kaljic
2 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Zoki Šumadinac trenutno najbolji i najpoznatiji šoumen, važi za ceo ex-yu prostor.
Od 2012 je na javnoj sceni ali 2018 se proslavio mega hitom “Autotune” i probio na sam vrh estrade ali i postao je veliki šoumen. Mnogi ne znaju nista o njemu. On privatni zivot krije ali ovo nije mogao da sakrije od nas. Zoki je na svojim društvenim mrežama postavio sliku svog sina maturanta gde je napisao “Ovo je moje sunce, moj život moj ceo svet.”
Pitali smo na kratko Zokija kako se oseća, evo šta nam je rekao:
Jako sam uzbuđen, mojoj sreći nema kraja. On je moj život, moj svet, moj dragulj, moj ponos, sve na svetu.” Rekao je Zoki a ujedno poslao čestitku svim maturantina, prenosimo u celosti.

Kada vam se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Jedno doba vašeg života se završava a drugo počinje. Uživajte u svakom trenutku studiranja, pa i ako vam nekad bude teško, znajte da prolazite kroz jedan bezbrižan i lep deo života. Jer najlepši su studentski dani . Srećna vam matura dragi moji maturanti!

Zoki je jedina javna ličnost do sada koja je maturanrtima čestitao prelazak na drugi nivo životnog puta.
Za sve vas koji ne znate, Zoki je izbacio novi hit “Druga ravan” koji možete preslušati i pogledati na njegovom YouTube kanalu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

IVAN TURKOVIĆ : "POTRUDIĆU SE DA PUBLICI PRUŽIM NAJBOLJE OD SEBE!"

Kada si počeo da se baviš muzikom i da li imaš pevačkog uzora? Muzikom sam se počeo baviti još davne 2011. godine, gdje sam počeo u bend-u “Planet Ljubavi” kao gitarista. Također sam 2011. godine krenuo u glazbenu školu smjer “Klavir“. Pevač si koji svoju karijeru gradi samostalno, što je […]

Subscribe US Now