Marčelo U Novoj Pjesmi JBG O Aferama Vlasti U Srbiji, Apatiji…

admin
1 0
Read Time:42 Second

Marko Šelić Marčelo, jedan od najpoznatijih srbijanskih i balkanskih hip-hop umjetnika, objavio je novu pjesmu pod nazivom – JBG.

Muziku potpisuje Mirza Rahmanović Indigo, a u novoj pjesmi koja je viralni hit na društvenim mrežama, Marčelo nije štedio riječi da opiše trenutno stanje i atmosferu u nama susjednoj Srbiji.

Marko niti imao dlake na jeziku da opiše stanje koja se ispoljava kroz jednu riječ, a to je – jeb**a.

Marčelo kroz pjesmu iznosi kupovinu diploma na privatnim fakultetima, Rio Tintu, stranačkom zapošljavanju, ubistvu Olivera Ivanovića… aludira i na slogan predsjednika Srbije Aleksandra Vučića – Sve za našu djecu, odliv mozgova i radne snage…

Nova pjesma Marčela je peti singl s albuma “Nojeva varka”, a premijerno je izvedena u emisiji Zorana Kesića i već trenduje na YouTubeu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

DONELA KONAČNU ODLUKU: Evo zbog čega se Milica Pavlović odrekla nastupa za Novu godinu

Milica Pavlović obavestila je svoju publiku da je nastup koji je imala zakazan za novogodišnju noć otkazan zbog situacije sa korona virusom. Naime, pevačici je otkazan nastup u austrijskoj prestonici usled novih mera za suzbijanje pandemije korona virusa, a ona je onda donela definitivnu odluku da ipak u novogodišnjoj noći […]

Subscribe US Now