Marina Tucaković: Nemam ni za lijekove

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Autorka najvećih hitova na regionalnoj muzičkoj sceni Marina Tucaković suočava se sa finansijskim problemima uslijed dugotrajnog liječenja, koje iziskuje mnogo novca za preskupe hemioterapije i lijekove iz inostranstva. U njenoj borbi za život situacija s Corona virusom predstavlja dodatni problem, pa je progovorila o trenutnom zdravstvenom stanju i kako se liječi u vrijeme epidemije, kada bi kao rizična grupa morala da miruje kod kuće.

– Zdravlje mi varira, gore-dole. Moje zdravstveno stanje nije idealno, ali je 100 puta bolje nego na početku. Što se tiče finansija, osim penzije, neka dodatna primanja nemam. Najviše mi je frka oko terapija i lijekova koji mnogo koštaju. Iako je situacija onakva kakva je i ja ne bih smjela iz kuće da izlazim, moram da idem po bolnicama na terapiju, šta ću kad moram – rekla je ona nedavno za medije i dodala:

– Što se posla tiče, slobodno mogu da kažem da ništa ne radim. Niko od pjevača me ne zove, ali bukvalno niko. Niko ne juri tekstove jer niko ništa ne snima sada kada je kriza i kada nemaju gdje da promovišu i plasiraju te pjesme. Kako je krenulo, ko zna koliko će još ovo potrajati.

Priznala je da joj najteže pada to što joj je liječenje veoma zahtjevno i skupo, ali da uz prihode koje trenutno ostvaruje od autorskih prava nekako uspjeva da ispliva na površinu.

– Zbog Corone sam stopirala terapiju u inostranstvu, liječim se na onkološkom odjeljenju u Beogradu. Sada sam na biološkoj i hormonskoj terapiji. Nešto dobijam na onkologiji, nešto na privatnoj klinici. Uzimam tablete i dobijam injekciju jednom mjesečno… Nije naivna terapija, utječe na krvnu sliku, ali na duh ne, to je najbitnije – zaključuje Marina.

Izvor:  azra.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NAJVIŠE VOLIM KAD SAM GOLA: Cipka ne voli da je bilo šta steže

Aleksandra Tadić Cipka otkrila je da je veoma sitna žena koja nosi obuću veličine 35. Pjevačica je priznala da nailazi na probleme prilikom kupovine obuće i odeće jer nosi najmanju veličinu. Ljudima djelujem ovako krupno na ekranu, u emisijama, a kad me vide uživo često kažu: Jaoj, što si mala – Obuću […]

Subscribe US Now