Mašne za kosu su hit ovog ljeta!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

More čini čuda za naše zdravlje, a time i za našu kosu, kojoj daje prirodni volumen i talase koje toliko volimo. Obožavamo taj ljetnji look naše kose kada je ne moramo ni češljati nakon mora, a imamo one savršene talase za kojima zimi tako jako žudimo. Za ljetnju frizuru koju obožavamo, ne moramo čekati ljeto, jer je do takve frizure put pronašao jedan modni trend, a to su trake za kosu. Njima možemo upotpuniti frizuru i tako stvoriti savršeni ljetni friz s kojim, vjerujte nam na riječ, nećete proći nezapaženo bilo da ste na ulici, u šetnji gradom ili večernjem izlasku. 

Modne blogerke i influencerke već su odavno upoznate s ovim modnim trendom, pa zato i ne čudi kako je naš Instagram preplavljen ovim otkačenim modnim detaljem. Zajedno sa romantičnim ukosnicama sa perlama i svjetlucavim kamenčićima, žene su počele da ukrašavaju svoje uvojke ovim jednostavnim, ali efektnim detaljima.

Kao dodatak, možete izabrati traku sa logotipom vašeg omiljenog brenda ili mašnu od pliša ili sjajnog satena, a za ljubitelje gotovih rešenja postoji mnogo mogućnosti: od lakonskih mašnica sa ukosnicama do velikih ukrasnih traka u stilu Keri Bredšo.

Za vas smo izabrali najzanimljivije mašne iz nove Diamonds & Pearls kolekcije koji vas mogu inspirisati!  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

MAJA MARIJANA: ŠOKIRANA SAM NOVIM PESMAMA STOJE I SLAVICE ĆUKTERAŠ?

– Nisam čula novu Stojinu pesmu, kao ni pesmu Slavice Ćukteraš, ali sam prilično iznenađena stihovima koje si mi sad rekao. Sve je lični izbor, ali definitivno bi trebalo da se pazi šta se peva. Baš si me zatekao, prosto ne mogu da verujem šta si mi rekao. One su […]

Subscribe US Now