Maya Berović ekskluzino za Balkan Stars : “ Uskoro nove pesme“

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Iako veoma mlada iza sebe imaš veoma uspešnu karijeru, nema kluba, diskoteke da tvoje pesme se ne puštaju i koje dovode publiku u “ trans “. Kako biraš pesme ?

Koliko god ljudima to izgledalo kao lak posao, verujte da nije ni malo. Ja pesme uvek biram po osećaju. Moram da osetim pesmu I da mi ona izazove neku emociju, da bih mogla da je otpevam. Teško je proceniti šta će biti hit, ali do sada se ispostavilo da me osećaj za pesme nije izneverio I da je publika u većini slučajeva dobro prihvatila numere koje sam izabrala.

Muzičku karijeru si započela pre 12.godina, možeš li nam nešto reći o tome, kako si se odlučila baviti muzikom ?

U nekoliko intervjua sam pričala o tome. Jas am kao mala znala da će muzika biti moj izbor i nekako sam pratila tu želju. Kada sam imala dovoljno godina da uđem ozbiljnije u tu priču, počela sam da snimam pesme. Ostalo već većina zna. Ponosna sam na činjenicu da sam karijeru gradila stepenik po stepenik i da mi ništa nije palo s’neba.

Koja je tvoja odluka bila tvoja prekretnica u karijeri ?

Mislim da je definitivno prekretnica nastala kada sam odlučila da promenim stil muzike I da uđem u saradnju sa Jalom I Bubom. Iako su mnogi u mojoj okolini bili sumnjičavi, ja sam osećala da će to biti prava stvar I pokazalo se da sam bila u pravu.

Poslednjih godina saradjujete sa “ Imperia produkcijom “ , kako je došlo do saradnje i kako ste zadovoljni ?

Jala I Buba su mi ponudili saradnju na pesmi “A to me radi”. Kako je pesma postala veoma slušana, rešili smo da nastavimo dalje I oni su uradili ceo moj sledeći cd.

Kakvi su Vam planovi za naredni period ?

Nekako sam naučila da ne planiram ništa u životu. Imam želje I ciljeve, ali ne planiram više, jer sam se uverila da sve što se isplanira, uglavnom ne bude tako. Sada se vodim svojim željama. Uskoro ću objaviti nove pesme I to je ono što je za sada sigurno, pa ćemo videti kako ćemo I šta dalje.

Foto: Privatna arhiva/Instagram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Dušo izvini, nova pesma Edina Hamdije!

Edin Hamdija, je objavio novu pjesmu pod nazivom „Dušo izvini“. Tekst za njegovu novu pjesmu je pisala Sanita Hamdija , muziku Edin Hamdija i aranžman je radio Aleksandar Popović – Digitalex. Svojim prijateljima je pripremio nešto što od njega dugo očekuju, muzika koja je prepoznatljiva za Edina a studio DigitaleX […]

Subscribe US Now