Mia Borisavljević šokirala sve: “Nema više pjevanja”

admin
1 0
Read Time:48 Second

Gostujući u emisiji “Magazin In”, poznata pjevačica Mia Borisavljević otvoreno je govorila o momentu kada je saznala da neko vrijeme neće moći da se bavi svojim poslom i da nastupa neće biti.

– Ja sam prošle godine, doživjela veliki kontrast. Ove godine je dvadeset godina kako ja pjevam i prvi put mi se desilo da mi neko kaže “e sad nema više pjevanja”. To je bilo realno toliko kao kad bi nam neko za pet godina rekao “nema više pričanja”. Osim toga što su me tada prepravila svakakva osjećanja, ja sam imala vremena da izvučem iz sebe još nešto čime mogu da se bavim, a da nije pjevanje – rekla je pjevačica i dodala – da je sretna što sada ima dva posla.

Mia je istakla da u svakoj situaciji moram da izvučemo nešto dobro, a na pitanje voditelja gdje žive sretne žene, ona odgovara – U svojim mislima koje vode do cilja.

(Express/grandonline)
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

TIHA VODA BREG RONI

To je životna i muzička deviza Aleksandra Dulića, pevača iz Banjaluke, koji je svojom pesmom “Porodica” pokazao kako se svaki rad i trud isplati. Za samo nekoliko nedelja koliko je već pesma u etru, publika je prepoznala iskrenu emociju i pravu i jedinu ispravnu emociju, da se iza svega nalazi, […]

Subscribe US Now