Mile Kitić i Amer Hodžić najavili novu Miletovu pesmu !

Semir Kaljic
2 0
Read Time:42 Second

Nedavno smo “ulovili” folk zvijezdu Mileta Kitića dok je ručao sa menadžerom Amerom Hodžićem. Činilo se da nešto proslavljaju. I intuicija nas nije prevarila.

Otkrili su nam da proslavljaju završetak nove pjesme koja bi trebala uskoro da izađe.

-Bio je ovo zasluženi ručak uz moje omiljeno jelo grah. Znam da je veoma zdrav a ja ga posebno volim, stoga koristim priliku da ga što češće uvrstim u svoj meni. E baš nakon snimanja nove pjesme “Klinka” koja će uskoro izaći Amer i ja smo otišli na jednu porciju graha – rekao nam je Mile.

A kako smo čuli, upravo je Hodžić “kumovao” ovoj novoj pjesmi koja će, kako nam rekoše, zasigurno postati pravi hit. Više detalja nam nisu rekli, čekaju da se pjesma zavrti pa onda jedva čekaju da publika da svoje mišljenje. I ovog puta Mile vjeruje da neće omašiti.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Zdravko Čolić: Otišao je jedan od najboljih, hvala ti Đole za sve

Za tako velikog čovjeka i umjetnika mislite da vas nikada neće napustiti, rekao je Čola Zdravko Čolić duboko je potresen smrću prijatelja i saradnika Đorđa Balaševića. – Zatečen sam viješću o smrti Đorđa Balaševića. Za tako velikog čovjeka i umjetnika mislite da vas nikada neće napustiti. Otišao je veliki pjesnik […]

Subscribe US Now