Mile Kitić i Monika Ivkić ukrstili glasove u duetu MAMA TI JE REKLA

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Pevačica Monika Ivkić tvrdi da joj je stariji kolega Mile Kitić omogućio lakši način da postigne uspeh na estradnom polju jer je pristao da bude gost na duetskoj pesmi “Mama ti je rekla”, koja je danas objavljena.

Bivša takmičarka „Zvezde Granda“ i „Nemačka bira zvezdu“ ponosna je na to što joj je pevačka veličina poput Mileta Kitića izašla u susret i prihvatila saradnju s njom. Iako je danas vrlo popularan autotjun, kao i dilovi sa reperima koji su prvi na trending listama, Monika je ipak odabrala da snima ono što joj leži i u čemu je najbolja.

Upravo zbog toga je izabrala Kitića da joj bude gost na prvoj duetskoj pesmi, jer kako kaže, prave zvezde su one koje iza sebe imaju hitove koji se pevaju i posle 20 godina.

„Miletu sam zahvalna na svemu, ostvario mi je san. Od trenutka kada sam zavolela muziku i rešila da mi to bude životni poziv, imala sam želju da ga upoznam. Nisam se ni nadala da će doći do saradnje i nemam reči da opišem koliko mi to znači“, rekla je Monika za Nova.rs.

Podsetimo, ona je nedavno u video intervjuu ispričala kako je došlo do saradnje sa Miletom i kakva su njena očekivanja generalno od posla kojim se bavi.

„Mi smo u istoj izdavačkoj kući „Triple M“ i izdajemo za produkciju „Two louder“ pesmu „Mama ti je rekla“. Od malena sam sanjala da imam duet sa velikom zvezdom i posrećilo mi se da sam dobila top pesmu. Ako je publika prihvati, biće hit. Veliko mi je zadovoljstvo i čast što imam duet baš sa Miletom. Uvek gledam samo sebe. Pratim svoj pravac i posao, sa svima sam kul i mislim da bi tako trebalo da ostane. Podržavam druge kolege u mnogim stvarima i do sada nisam imala problema.  Odrasla sam uz Miletove pesme i volim ga kao osobu jer je opušten i normalan. Mile Kitić je velika zvezda“, rekla je nedavno Ivkićeva.

izvor Nova.rs

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Trepavice iz snova uz novu essence DOUBLE TROUBLE maskaru!

Svaka djevojka želi veće, gušće, uvijenije i voluminoznije trepavice. Ali malo koja maskara pruža baš sve to. Inovativna essence DOUBLE TROUBLE maskara u super odvažnom dizajnu nudi sve ono o čemu ljubiteljke ljepote sanjaju kada je u pitanju maskara. DOUBLE TROUBLE Hybrid maskara ima inovativnu dvostranu 2 u 1 četkicu: […]

Subscribe US Now