Mile Kitić: Moja kćerka sarađuje sa Jalom i Bubom, za nju bih dao sve pare svijeta

admin
0 0
Read Time:45 Second
FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN

Od kada se pojavila na muzičkoj sceni Elena Kitić, svojom pojavom i pjesmama digla je prašinu, ali je odlučila da se ne oglašava za medije. Ipak, ima i onih koji ne žele da šute poput njenog oca Mileta Kitića koji o svojoj nasljednici vrlo rado priča.

  • Stvarno ulažem u svoju ćerku, to mi je jedina investicija sada. Ja sam dugo pjevao i ulagao u sebe, sada je vrijeme da njoj pomognem koliko mogu. Razbacuju se mediji sa nekim velikim ciframa, ali iskreno, za nju bih dao sve pare ovoga svijeta. Volio bih da ona uspije u tome i vidjećemo kako će se to odvijati. Istina je da radi sa Jalom i Bubom, samo što nije tolika cifra kao što pričaju, već su mediji mnogo to preuveličali. Svakako, i ako treba i toliko para, ja ću ih uložiti u svoje dijete – rekao je folker u „DeToxic“ emisiji.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Magnifico ima novu pjesmu koja govori o slobodi, poslušajte “Say No When You Gotta Say Yes”

Jedan od najpopularnijih slovenskih izvođača, Robert Pešut, poznatiji kao Magnifico snimio je novu pjesmu koja nosi naziv “Say No When You Gotta Say Yes”.”Neka nas vode drskost, humor, razigranost i vlastito razmišljanje na putu do slobodnog duha”, poručuje Magnifico. Video za novi singl snimljen je u jednostavnoj formi, uz pomoć […]

Subscribe US Now