Milica Pavlović: Odrekli su me se preko noći

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

Milica Pavlović nedavno se susrela sa veoma neprijatnom situacijom kada je pjevačica Ana Nikolić bukvalno prisvojila njenu pjesmu ”Provjereno”.

U prvi mah povrijeđena, zatim zbunjena i odlučna da istjera pravdu, Milica je odlučila da ipak digne ruke od negativnih osjećanja, i skloni se od svega lošeg što može da stane na put njenoj sreći.

Ipak, atraktivna pjevačica ne krije da ju je niz događaja, uključujući i ovaj, doveo do toga da postane hladnokrvna.

“Na silu sam postala takva i to sam shvatila u nedavnom razgovoru sa prijateljima. Postala sam takva nesvjesno, valjda kako bih se zaštitila od loših ljudi i stvari, kako me razne situacije i loše namjere ne bi potpuno poremetile. Svi moramo da budemo svjesni da niko od nas nema dane i vrijeme za gubljenje na negativne emocije i ljude”, rekla je pevačica za Story.

Kada se našla u gorepomenutoj situaciji pojedine kolege su se razotkrile, te je Milica tada shvatila ko su joj na estradi pravi prijatelji a ko su oni koji su se samo pretvarali da jesu. Tada je na svojoj koži osjetila da je svijet šoubiznisa prepun ljubomore i sujete.

“Dobila sam neprijatelje preko noći i to javno. Bila sam u situaciji da se stalno preispitujem da li sam neku od koleginica ikada uvrijedila, ponizila, uradila joj bilo šta loše. Na okrutan način sam bila primorana da shvatim da veliki uspjeh nosi sa sobom i veliki teret, budući da su me se mnogi odrekli preko noći”, priznaje Pavlovićeva.

Iako samu sebe ne smatra najboljom na javnoj sceni, taj epitet svakako je dobila od publike kao jedinog mjerila, svojim trudm, zalaganjem i posvećenošću u ovom poslu. Baš zbog toga, Milica je postala trn u oku mnogima te nerijetko čuje komentare da izaziva bijes u drugim ženama.

“Moj trud i rad ih podsjećaju na njihov nerad. To je poenta. Ne mislim da sam ljepša ili talentovanija od nekoga već sam vrlo samokritična. Ali ja zbog toga ne osjećam bijes prema drugima, već počnem da radim na sebi. Ništa mi nije tešo, kod mene nema nezavršenih obaveza, ili planova ostavljenih na pola, ja ne odustajem dok nije onako kako sam zacrtala. Nedavno se jedna moja koleginica zapitala gdje ja to kupujem samopouzdanje. Odgovor je jednostavan, samopouzdanje se ne kupuje već se stiče ozbiljnim radom na sebi”, istakla je ona.

izvor cdm

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Zabranjena ljubav: Oteo ju je da bi se tajno vjenčali

Pjevač Dino Merlin (59) od svoje 17. godine voli samo jednu ženu – Amelu. Sa njom je u braku duže od tri decenije, imaju dvoje djece, a najzanimljivija od svega jeste njihova ljubavna priča koja je počela skrivanjem i velikom zaljubljenošću. Iako su se Amelini roditelji protivili njihovoj vezi, jer […]

Subscribe US Now