Milica Todorović objavila spot za pesmu “Uno beso”

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Pevačica je obradovala svoje fanove novim singlom i spotom.

“Uno beso” je najnovija pesma Milice Todorović. Muziku i aranžman uradio je Saša Nikolić, a tekst je napisao Milan Radulovic Laća. U ovoj numeri gitare je odsvirao Pera Trumbetaš, trube Miloš Nikolić, dok je prateće vokale otpevala Suzana Branković. Spot je snimljen na hrvatskom primorju.

– Maneken u ovom videu je moj prijatelj, svetski top model Ilija Knežević, koji se do sada nije pojavljivao ni u jednom spotu naših ili stranih izvođača. On je radio isključivo reklame i modne editorijale u inostranstvu, tako da nam je bilo veoma zanimljivo na snimanju. Imali smo i neke smešne scene s obzirom na to da smo veoma dobri prijatelji, a u spotu smo morali da budemo seksi – objasnila je Milica.

– Kadrovi su napravljeni na hrvatskom primorju, iskoristila sam slobodno vreme dok sam bila na odmoru da snimim spot jer je pesma letnja. Mislim da smo odabrali baš lepe predele za spot- dodala je pevačica.

Mnogi obožavaoci su prokomentarisali da se Milica odlično snašla uz latino ritam, a neki su je poredili i sa Dženifer Lopez. Inače, na španskom naziv ove pesme znači – jedan poljubac.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Crvena jabuka predstavila "Tvrđavu" u kojoj glavnu ulogu ima Josip Pejaković

Grupa Crvena jabuka objavila je spot za pjesmu “Tvrđava”, po kojoj će se zvati i novi album sarajevske grupe koji bi se sredinom oktobra trebao naći pred publikom. U spotu koji je snimljen u Travniku pojavljuje se i glumački bard Josip Pejaković, a on je u pjesmi izrecitovao nekoliko stihova […]

Subscribe US Now