“MISS ANDJELA” I SALE JANKOVIĆ PREMIJERNO OBJAVILI NOVU PESMU!

Semir Kaljic
1 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Novo lice na našoj estradi! U doba “Korone” većina pevača odlučila se da ne snima nove pesme, međutim za “Miss Anđelu” i produkciju Kruna to ne važi! Premijerno su objavili pesmu “Vino po vino” koju u originalu izvodi Katarina Grujić i Ognjen Amidžić!

“MISS Anđela”, recite nam nešto više o Vama? Kako ste došli do tako prestižne titule?

Titulu “MISS Anđela sam dobila zbog brojnih titula koje sam dobila za veoma kratak period, naime direktor produkcije Kruna, Sale mi je dao nadimak “MISS” i hvala mu! 2019.godine sam postala “Miss Body” i “Miss south Serbia”, a za ovu godinu sam odabrana za “Miss šarma”, “Miss fotogeničnosti” kao i prva pratilja za “Miss Niša” !

Kada si počela da se baviš muzikom?

Dolazim iz muzičke porodice. Deda mi je bio čuveni harmonikaš dok se moj otac bavi pevanjem! Povukla sam na njih talenat i osetila sam želju da se oprobam i u muzičkim vodama!

Kako bi opisala sebe?

Vrlo sam pozitivna, druželjubiva osoba, sa mnom “nikad nije dosadno” ! Volim ples što možete videti i u mom prvom single-u! Pored plesa volim muziku a omiljeni žanr je prava narodna muzika sa kojom želim i u budućnosti da se bavim!

Da li imaš pevačkog uzora?

Nemam, ali ako bi morala da izdvojim nekoga sa naše estrade onda je to Slađa Allegro! Mnogi kažu da moji trileri podsećaju na njene i to mi veoma imponuje!

Da li bi nešto posebno izdvojila?

Izdvojila bi saradnju sa Saletom Jankovićem i produkcijom “Kruna” ! Moj otac sarađuje sa ovom produkcijom i tada sam se našla u njegovom društvu, i od tada je krenula saradnja! Samo reči hvale za direktora Saleta i celokupnu ekipu, veoma su profesionalni i zadovoljstvo mi je sarađivati sa njima! Očekujte brojne novitete od mene i nas!

Pitali smo Saleta Jankovića, direktora “Krune” kome je ovo prvi zvanični put da snimi neku pesmu, a opšte je poznato da se često “lati” mikrofona o čemu smo i nedavno pisali!

“Da, ovo je moja prva “zvanična pesma” iako kako ste i rekli da često volim da zapevam , naročito u kafani i sa prijateljima kada me ponese atmosfera! Zahvalio bi se “MISS Anđeli” kojoj sam inače “kum” njenom umetničkom imenu. Posebnu zahvalnost Ognjenu Amidžiću i Marku Konu koji su dozvolili snimanje ovog covera, Davoru Čaliću (Studio D) na aranžmanu, Zoranu Zoksu i njegovom studiju, ekipi produkcije Kruna Marku i Davoru Fugi na saradnji! Hvala Vam!” rekao je Sale Janković za Balkan Stars!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Distance: Korona virus kroji novu modu

U ovo doba godine mnogi od nas bi već imali savršenu zimsku garderobu, uz lagane pripreme za praznične proslave i odmore u inostranstvu. Umjesto toga, prodaja odjeće strmoglavo je opala, pošto veći dio svjetske populacije nije u mogućnosti da putuje ili se čak druži zbog ograničenja uvedenih tokom izolacije. Modna […]

Subscribe US Now