“MOJ PUT JE TEŽI” Mirza Selimović o karijeri i skandalima

admin
1 0
Read Time:48 Second

Pevač Mirza Selimović može se pohvaliti uspešnom karijerom i brojnim hitovima, a publika ga obožava upravo zbog njegovog neospornog talenta, ali i zbog skromnog i prizemnog ponašanja bez obzira na uspeh i popularnost.

Karijeru je odlučio da gradi težim putem, na svom talentu i pesmama, a ne na skandalima.

– Uvek sam tu neku svoju privatnu stranu držao za sebe i nikada nisam kalkulisao sad da ja moram nešto i drago mi je zbog toga, jer mi je tako lakše, ne moram da budem nešto što nisam. Poštujem svačiji put, neko radi ovako, neko onako… Moj put je verovatno teži, bar su mi tako rekli – rekao je Mirza u emisiji “Grand news” i dodao:

– Imam osećaj da gradimo čvrste temelje, za kuću koja se gradi i da mi je sve lakše da dođem do svoje publike time što se bavim kvalitetnom muzikom i što gledam da snimam isključivo dobre pesme.

Foto: Z. K. Munja

Izvor : Grand/Autor: D. Bukovčić

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Maya Berović u prazničnom ambijentu svog doma pokazala koliko joj trudnoća prija

Maya Berović i njen suprug Alen Dragosav uskoro će postati roditelji. Maya je presretna, osjeća se dobro, što se i nakon fotografije koju je objavila može zaključiti. Sudeći po ovoj fotografiji, drugo stanje pjevačici itekako prija, a na njenom licu se može vidjeti sjaj svojstven trudnicama. Trudnički stomak pjevačica je […]

Subscribe US Now