MOJA ŠANSA, KONKURS ZOKIJA ŠUMADINCA ZA SVE MLADE TALENTE

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

U ovakom teškom vremenu lepo je čuti a i videti da ima neko ko misli na mlade talente i kao redacija – medijska kuća nemožemo a da nedamo doprinos ovom neverovatnom poduhvatu.

Kada je u pitanju velika Zvezda na našim prostorima Zoki Šumadinac on kao da svakoga dana vadi zeca iz rukava. Iznenađuje svoje fanove više nego svi ostali. Tek što je lansirao nov hit Mon cheri Zoki ovoga puta zajedno sa svojim saradnicima – Produkcija Universal i producentom Bobom pokrenuo je akciju Moja šansa. Ovaj konkurs je već otvoren za sve mlade talentovane pevače koji bi da se bave profesionalno muzikom.

Na konkurs mogu učestvovati sve punoletne osobe. Ovo je da napomenemo prvi i jedini konkurs ove vrste gde iz svoje fotelje snimite kratak klip pošaljete na stranicu @mojasansa i očekujete odgovor. Pobednik dobija hit pesmu u studiju u kojem snimaju mnoge zvezde ali i video produkcija koja je mnogim zvezdama snimila spotove.

Naravno i to sve gratis – prvi konkurs ove vrste na Balkanu.
Konkurs za ” Moja šansa”

Potrebno je da pošaljete video sa izvedbom pesme po želji kao i Vaše podatke u DM našeg instagram profila , zapratite stranicu “moja sansa” i dobićete mini upitnik koji treba da popunite. Možda bas Vi budete izabrani da zakoračite na velika vrata estradne scene.

Pobednik osvaja komplet pesmu i spot kao i marketinsku podršku našeg stručnog tima. Jednog pobednika bira narod drugog tim stručnjaka sa kojina ćete posle sarađivati u daljoj realizaciji projekta. Svaki video sadržaj poslat će biti objavljen na jutjub i glasanje počinje. Datum i vise informacija bice objavljeni tokom ove nedelje.

Želimo Vam puno sreće, Vaša šansa vas čeka…

Naša redakcija pozdravlja ovu nesebičnu akciju i upućuje pozdrave Zokiju Šumadincu, Bobi i Universalu. Šta reći više nego Bravo ljudi.

Happy
Happy
67 %
Sad
Sad
33 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

"AKO NEĆEŠ DA TE MUŽ VARA..."! NATAŠA BEKVALAC OTKRILA TAJNU ZA SREĆAN BRAK! (FOTO)

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri neuspela braka i veoma iskustva sa muškarcima, pa je dala savet svim ženama. Nataša je poznata po šalama na svoj račun pa je i ovaj put nasmejala fanove. “Ako nećeš da te muž vara – nemaš muža. Dobro jutro!” – napisala je pevačica u […]

Subscribe US Now