Mustra Orchestra i Boško Jović kompozicijom “Sam” poručuju “Ne posustaj, vjeruj u ljude”

Semir Kaljic
2 0
Read Time:40 Second

Članovi benda Mustra Orchestra, virtuozi instrumentalnog sevdaha, kako ih često nazivaju, se pridružuju muzičarima koji svojom muzikom širom svijeta daju doprinos kampanji #stayhome. Ovog puta zajedno sa bendom Mustra Orchestra kao gost u izvođenju kompozicije “Sam” učestvuje i gitarski virtuoz Boško Jović. Kompozicija “Sam” snimana je u Sarajevu i Travniku, a naći će se na novom albumu Mustra Orchestra koji bi svjetlo dana trebao ugledati na jesen ove godine, dok je spot napravljen specijalno za ovu priliku, a kadrovi sa YouTube prikazuju prazne gradove sa svih strana svijeta. Autor muzike za kompoziciju Sam je Taik Ganić.

“Nadamo se da ćemo ovom kompozicijom i spotom dati barem mali doprinos u kampanji “OstaniUKući, a kada ova pandemija završi obećavamo novi spot uz objavljivanje albuma”, poručuju iz Mustra Orchestra.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Preminula majka pevačice Viki Miljković

Viki Miljković je nedavno obavestila sve da je njena majka Zorka preminula. Mnoge kolege su joj izjavile saučešće i pružile podršku u ovim teškim trenucima za nju. “Ova bol se ne može opisati rečima. Ova praznina se već tako brzo urezala u dušu, zapela za srce. Pa steže i ne […]

Subscribe US Now