NA SCENI PRESTAJE SVA TREMA

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Mlada Marija Magdalena Jurić, učenica OŠ” Vuk Stefanović Karadžić” Omarska, živela je u Beogradu 4 godine i trenirala aktivno rukomet i odbojku. Model je agencije Fashion Company BiH, a u slobodno vreme se bavi pisanjem pesama.

Ističe da se sasvim slučajno prijavila na izbor za miss , nije imala ni sponzore niti menadžere, podržao je direktor Fashion Company. U polufinalu je, kako naglašava, prošla dalje što je za nju bilo veliko iznenađenje jer je tada prvi put izašla na modnu pistu.

Iako joj je samo sat vremena pre izbora objašnjeno kako treba da se kreće na sceni, izašla je na pistu bez treme. Osećala se veoma odvažno, snažno i ponosno , jer se našla na modnoj pisti, reči su mlade bosanke.

Magdalena kaže da je to bilo novo iskustvo za nju sa mnogo gužve i brzine. Sada je fokusirana na pripreme oko pravilnog hoda, sedenja, izbora samih haljina i kreacija .

Za nju je to sve zanimljivo jer stiče nova poznanstva, razmenjuje iskustva. Želja joj je da ostane u svetu mode jer se u njemu pronalazi!

Upisala je privatnu medicinsku školu u Banjaluci i planira da završi srednju medicinsku školu da bi posle mogla da studira medicinu.

Ne krije zadovoljstvo što je sa samo 15 godina uspela da zakorači u svet mode!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kako se obući? Ideje za 8. mart!

Bez obzira na to kakvi su vam planovi za proslavu ovog dana, ukoliko ste u potrazi za outfitom koji će najbolje prikazati vaš stil ili poslati poruku, Legend za vas izdvaja par savršenih predloga. ROCK DIVA Ponesite kombinaciju sa daškom rock glamstila, i impresionirajte svojim izgledom. Dodajte malo romantike i ponesite […]

Subscribe US Now