Najnoviji medicinski laser za trajnu epilaciju stigao u Crnu Goru!

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Trajna epilacija više nije luksuz, već potreba svake savremene žene i muškarca, i zaista jeste trajno rešenje, zahvaljujući kojem više nećete morati da se brijete, koristite epil kreme, ili čekate da vam dlačice porastu, kako bi ih depilirali voskom. U novom postu govorimo vam o najnovijem medicinskom laseru, koji je ekskluzivno dostupan u “Exclusive Star centru” u Podgorici.
Medicinski diodni laser u Exclusive Star centru je laser najnovije tehnologije koji se koristi za uklanjanje neželjenih dlačica sa svih djelova tijela. Specijalizovan je za osjetljivu kožu, pa se može koristiti na svim djelovima tijela bez straha od oštećenja kože. Laser prepoznaje dlaku, a ne kožu, pa se iz tog razloga može raditi u bilo koje godišnje doba. Laser ima četiri sistema hlađenja, što omogućava bezbolnu i prijatnu epilaciju, a, takođe, posjeduje i tri snopa svjetlosnih zraka koji su usmjereni na folikul dlake. Koncentrovani snop uništava folikul dlake, čime je trajno spriječena sposobnost dlake da raste.


Dlaka(pili) je prirodni adneks kože koji ima tri faze rasta, i to aktivna faza-anagena, prelazna faza-katagena i završna faza-telogena. Epilaciju je najbolje raditi u anagenoj fazi rasta, pa je poželjno tretmane ponavljati na tri do četiri nedjelje.
Tretmani laserske epilacije pomažu da se oslobodite uraslih dlaka i rešavaju estetski i/ili psihološki problem uzrokovan usled pojačane maljavosti kod oba pola. Broj tretmana zavisi od boje, debljine, perioda rasta i procenata dlaka u aktivnoj fazi rasta, ali prednost ovog medicinskog lasera je što prepoznaje i svijetle i tamne dlake, te je iz tog razloga efikasan u svakom slučaju. Pozitivna strana ovog lasera je i mogućnost da se na brz, bezbolan i efikasan način riješite najvećeg problema – neželjenih dlačica.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sanja Vučić promijenila imidž

Članica popularne grupe Hurricane, Sanja Vučić, nedavno je iznenadila svoje fanove velikom promjenom imidža. Iako joj je crna kosa bila zaštitni znak, ona je odlučila da izvuče crvene pramenove, te joj je kosa sada pretežno riđa. Sanja se novom frizurom pohvalila na društvenoj mreži Instagram, a reakcije na novu frizuru bile […]

Subscribe US Now