Najpoznatiji top model Miroslav Žikić : “Sve što počnem da radim ili radim do kraja ili nikako”

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 33 Second

Top model, fitnes trener, maneken, glumac, kako si uspeo da sve što si započeo da radiš, da budeš među najboljima, a po mnogima i najbolji?

Samo jako voljom i verom u sebe, uz veliki rad, trud i disciplinu možemo sve ostvariti što zamislimo. Pored delatnosti koje ste naveli moram spomenuti da sam i majstor u kickboxu, tačnije nosilac crnog pojasa 1. Dan u kickboksu za koji sam polagao 2018 u Berlinu. Zatim bivši pripadnik Specijalne Elitne Jedinice Garda 2010 pri služenju vojnog roka i pritom radio u ministarstvu odbrane. Jako sam svestrana ličnost. Sve što počnem da radim ili radim do kraja ili nikako. 

Na šta si posebno ponosan u svojoj dosadašnjoj karijeri ?

Posebno sam ponosan na to da sam 2x bio Vice Šampion Sveta u fitness model kategoriji u dve različite federacije (WFF, IBFF), da posedujem 4 internacionalna certifikata za fitness trenera koja su priznata svuda u svetu i dugogodišnja saradnja sa mojim velikim prijateljem i maestralnim umetnikom Dejanom Milićevićem (modni fotograf i režiser muzičkih spotova) 

FOTO : Vladimir Tunguz ; FOTO : Dejan Milićević

Do sada si sarađivao sa brojnim domaćim ali i svetskim zvezdama, reci nam nešto više o tome?

Predivno je saradjivati sa uspešnim ljudima koji su ostvareni kako na našoj tako i na inostranoj sceni. Izdvojio bi saradnju koja se nedovno ostvarila 2018 u Španiji sa poznatim Hollywoodskim režiserom i glumcem Damian Chapa koji je saradjivao sa velikim Hollywoodskim zvezdama Jean-Claude Van Damme i Stiven Sigalom i koji je nedavno snimao film sa Hollywoodskim režiserom Woody Allen-om.

Nakon saradnje sa Tanjom Savić, nedavno si ostvario saradnju sa grupom Hurricane, kakvo je došlo do saradnje i tvoji utisci o spotu ?

Do saradnje sa Hurricane grupom je došlo tako što me je Dejan Milićević pozvao i udelio glavnu ulogu u spotu Lopove. Devojke su zaista predivne i bilo je jako zabavno snimati i družiti se sa njima. Ivanu poznajem 8 godina i ona je moja najbolja drugarica, a Kseniu i Sanju znam od osnivanja grupe. Bio je to divan dan sa divnim ljudima. 

“Nova godina” je tu, da li si planirao negde doček ili ćeš zbog situacije sa Covid-19 ostati kod kuće?

Nisam neko ko preterano slavi, tako da ću rado ostati kući sa mojima i dočekati novu godinu. I da nije Covid-19 verovatno bih isto ostao kući. 

U pesmi grupe Hurricane deo pesme glasi “ukro si mi srce…” , da li je neko ukrao Miroslavovo srce ili je slobodno?

Slobodno je kao ptica na grani. 

Planovi za sledeću godinu?

Planiram da nastavim rad u inostranstvu tačnije u mom rodnom gradu Berlinu. 

Šta bi poručio svojim pratiocima i poželeo u novoj godini ?

Svojim pratiocima bi poželeo da što pre zaborave sve loše trenutke u ovoj godini i da im nova godina donese puno više zdravlja, sreće i ljubavi i istrajnost u svim zacrtanim ciljevima u životu! Samo jaka vera u sebe pobedjuje.

FOTO : Dejan Milićević ; FOTO : Željko Dobrosavljević
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dino Merlin prvi organizira online doček Nove godine za cijeli svijet

“UĐITE sa mnom u novu godinu, u koju svi polažemo toliko nade i očekivanja”, poručila je regionalna muzička zvijezda Dino Merlin. Za obožavatelje sa svih kontinenata pripremio je novogodišnji show, kojem će se moći pristupiti online čime postaje lider novih trendova na muzičkoj sceni ovih prostora. U istom showu, premijerno […]

Subscribe US Now