Najzgodniji srpski frizer Pedja Bozic sve traženiji kao model u Turskoj

Semir Kaljic
3 0
Read Time:47 Second

Najpopularniji, ali i najzgodniji beogradski frizer Peđa Božić sve češće odlazi u Istanbul, gde ga povremeno angažuju kao modela. Peđa se nedavno vratio iz bisera Bosfora, gde je radio editorijal za jednu sportsku liniju.

  • Slikali smo sportsku opremu. Nova kolekcija bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, pa smo imali dva dana slikanja u Istanbulu. Bilo je zabavno, kao i uvek, ali kratko, nisam mogao da se zadržavam zbog obaveza u Beogradu, ali i epidemiološke situacije – kaže Peđa.
    Frizer i model sada je u srpskoj prestonici gde ima pune ruke posla oko frizura poznatih dama i velikog broja mušterija, a polako ga hvata i praznična euforija.
  • Nemam osećaj kao da su praznici blizu, verovatno jer je ova godina drugačija od svih do sada. Naravno da se radujem prazničnoj čaroliji, ali mislim da je sada prioritet da se svi sačuvamo, a biće vremena i za proslave kada sve ovo prođe – zaključio je zgodni frizer i model.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Novi Samsung MicroLED televizori donose i do 4 različita sadržaja tokom gledanja

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je danas objavila lansiranje i pretprodaju inovativnih MicroLED televizora od 110 inča u Koreji. Samsung MicroLED donosi svjetlinu i kvalitet boja koje ga čine jedinstvenim na tržištu, zahvaljujući usavršenoj LED tehnologiji ekrana. Prvi Samsung MicroLED ekran je predstavljen 2018. u formi „The Wall” televizora, koji […]

Subscribe US Now