Nakon šest godina samoće Mina Kostić PONOVO SREĆNA: “Uslišio mi je sve molitve”

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Pevačica Mina Kostić više puta je isticala da je imala veoma teško detinjstvo što se odrazilo na njene pogrešne izbore kada su muškarci u pitanju. Bila je u braku sa pevačem Igorom Kostićem sa kojim ima ćerku Anastasiju.

– Moram da otkrijem jednu istinu, kao mala nisam imala sve od roditelja što ja pružam sada svom detetu, a stalno sam vapila za ljubavlju. Stalno sam pravila greške u izboru muškaraca jer tražila sam ljubav i od svojih prijatelja i drugarica, a oni to nisu umeli, nisu znali da pruže- otkrila je pevačica.

– Ljubav se ne traži ona se stvarno dešava. Ljubav se meni desila posle Igora, ja sam tad dugo bila sama, nekih šest godina. Jednostavno mi se desila ljubav, svi ste ga upoznali, znali ste ko je šta je. Sad će pune tri godine kako nismo zajedno. Ali konačno znam šta hoću i šta neću. Konačno sam svoju ljubav dala nekome ko me nikad nije razočarao i prodao, ko mi je uvek uslišio molitve, a to je Bog- ispričala je Mina koja je sigurna da se ljubav prosto desi.

Evidentno je da je Mina trenutno srećna i da joj muškarac nije potreban, iako ima veliku podršku ćerke da pronađe pravu ljubav.

– Stvarno sam ja sa sobom zadovoljna, valjda tako i zračim i onda svi misle da imam nekoga, još kada kažu dečka, meni je to katastrofa, mogu samo da imam prijatelja, ali nemam  ga, pa ne bih imala razloga da krijem- istakla je pevačica.

izvor Grand/Autor: J. Jović

Foto: Z. K. Munja

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"PETI ELEMENT", PRVENAC ALEKSANDRA SUBOTIĆA!

Mladi i talentovani pevač rodjen u Beogradu, Aleksandar Subotić je premijerno objavio svoj prvi single pod nazivom “Peti element” u izdanju Balkan Stars produkcije! Muziku, tekst i aranžman radio je zajedno sa svojim prijateljem Lukom Samardžijom a spot za pesmu potpisuje video produkcija “Dragonfly”! Pesma je za kratko vreme postala […]

Subscribe US Now