Nataša Bekvalac: Briga me što me pljuju, oni govore samo o sebi

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Nataša Bekvalac nedavno je održala koncert pod nazivom “S.O.S. za ljubav” u beogradskoj Areni, a za njen nastup se sve do samog početka tražila karta više.

“To je bila najljepša noć u mom životu. Osjetila sam da ponosno vrijedim, da nisam sama i da će jedini put kojim ću u budućnosti da koračam biti pun ljubavi, istine i muzike”, rekla je ona za “Alo” i dodala da nakon malog predaha kreće na turneju “S.O.S. za ljubav”.

“Moj tim i ja na tu ideju došli smo spontano. Nakon mini odmora objavićemo datume i gradove u kojima će publika moći da se druži sa mnom. Od samog početka sam vjerovala u cio projekat i ne želim da me ovaj osjećaj nikada napusti”, ispričala je “novosadska barbika”.

Nataša se osvrnula i na negativne komentare na njen koncert, a jedna od onih koji je isprozivao njen nastup bio je i Sergej Trifunović koji ga je nazvao “džiberskim ringišpilom”.

“Nije me poremetilo niti dotaklo to što neko nema lijepo mišljenje o mom radu. Žao mi je što je neko dao sebi za pravo da vrijeđa 20.000 ljudi, ali to već govori o njima. Ne o meni i ne o mojoj publici”, istakla je Bekvalčeva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Prvi put nakon spektakla u Areni Nataša Bekvalac u klubu Kasina

Deset dana je prošlo od koncerta S.O.S. za ljubav, a i dalje cela Srbija priča o spektaklu koji je publici priredila Nataša Bekvalac. Već ove srede svi koji vole malu plavu moćiće da je slušaju u klubu Kasina. Kao što uvek biva kada su njene svirke u pitanju, Nataša će […]

Subscribe US Now