NENA KUNIJEVIĆ: SILVANA ARMENULIĆ JE POGINULA ODLAZEĆI SA MOJE EMISIJE.

Čuvena Nena Kunijević, tokom svoje zavidne karijere, velikom ljubavlju i predanošću borila se da sačuva tradicionalnu narodnu muziku. U narodu, možda je najprepoznatljivija kao autor legendarnog serijala, emisije “Leti, leti pesmo moja mila”. 


Gostujući u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” pričala je o raznim temama, ali je ispričala i jednu situaciju za koju se gotovo nije ni znalo.  Pevačica Silvana Armenulić poginula je upravo odlazeći sa snimanja Nenine emisije.   – Jeste, bili smo zajedno na terenu. Obično sam tražila od pevača da putuju sa nama, da idu zajedno sa ekipom, jer smo mi išli autobusom, pa je išao kombi… međutim, ona je bila zaljubljenik u automobile. I volela je da vozi sama i eto, nažalost, to je bila njena poslednja vožnja kada je odlazila sa moje emisije. Ujutru, pre nego što sam se vratila sa terena, javila mi se koleginica sa televizije i rekla mi da je Silvana nastradala, setnim glasom se prisetila Nena te situacije, iznenađena ujedno odakle Škundriću ta informacija. 


Zanimljivo je da će Nena svakog četvrtka, zajedno sa mladim Nemanjom Kovačevićem, koji osim što je novinar i voditelj, neko je ko se zalaže za tradicionalnu muziku, biti urednik rubrike “Čuvari tradicije” zahvaljujući kojoj će slušaoci imati priliku da čuju i tradicionalnu muziku i uživaju u nekim pesmama koje su možda nepravedno zapostavljene. 


Talk show emisija “SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM” emituje se svakog četvrtka od 19h, pa sve do ponoći, u sklopu kompanije TopMedia, na net radijskoj stanici “TOPVIBE”. Emisiju možete slušati putem linka http://gamecraft.me/test/  koji je dostupan apsolutno za celi svet ili tako što ćete posetiti njihov portal topmedia.rs i videti sve potrebne informacije.

Povezane vesti

Leave a Comment