NENAD ŠKUNDRIĆ: CECA JE OSREDNJA PEVAČICA KOJA JE IMALA VIŠE SREĆE NEGO PAMETI, A KARLEUŠA JE BEZOBRAZNA?

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 40 Second

Multimedijalna ličnost Nenad Škundrić uvek je druge ispitivao, ali smo mi odlučili da prvi put upravo on bude taj koji će potpuno iskreno odgovarati šta misli o određenim javnim ličnostima. Kako će njemu biti, a kako onima koje bude “potkačio” ostaje nam samo da vidimo .


Svetlana Ceca Ražnatović  – Volim nekolicinu njenih pesama, mada, ona ima katastrofalan akcenat, užasnu dikciju i veoma iritantan način obraćanja. Smatram je osrednjom pevačicom, koja je imala više sreće nego pameti, kada je karijera u pitanju. Svi joj zameraju što ima veliku zadnjicu, ali kada stavite na spisak sve ljude koji su se uvukli u istu, biće vam jasno da taj broj nije mali. Tako da, velika zadnjica je potpuno opravdana. Generalno, kao paket mi nije ništa posebna i zanimljiva. Bila je nekada, ovo sve što radi poslednjih deset i više godina je muzička sprdačina koja ne priliči ni vašarskim pevaljkama. 


Jelena Karleuša – Žena sa stavom, po potrebi drčna i bezobrazna. Poznavao sam njenu majku i znam da je Jelena privatno potpuno drugačija od onoga kako želi da se predstavi ljudima. Kada je muzika u pitanju, ne radi to mene. Ne mogu da kažem ni da je dobro, ali ni da je loše. Na njenu muziku sam ravnodušan, ali kada je ona, kao pojava u pitanju, tu sigurno nisam. Voleo bih da sarađujemo. Zašto da ne?


Lepa Brena – Obožavao sam je kao klinac. Međutim, onda krenete da se bavite javnim poslom i shvatite da sve ono što ste mislili veze nema sa životom. Lepa Brena je sve ono, samo nije dečačka vizija koju sam imao o njoj. Uspela je da sruši kod mene sve ono lepo što je postojalo. Neosporno da je ona velika ličnost, da su joj gotovo sve pesme hitovi, da je najveći profesionalac u svom poslu, da vrhunski radi to što radi, ali povlači neke poteze koji joj uopšte nisu potrebni. Kao da namerno želi da sruši “mit” o Lepoj Breni. Možda da to definišem ovako, obožavam Lepu Brenu, Fahreta Jahić je priča koja meni ne odgovara. 


Dragana Mirković – To sam rekao i njoj kada smo se lično upoznali. Uopšte nisam bio neko ko je sad pratio njen rad, slušao njene pesme. Nisam bio nikakav fanatik. Ali kao što vam neki sruše iluzije koje ste imali, tako vam osobe kao Gaga razbiju sve predrasude i shvatite da je to jedno divno, za mene najdivnije biće koje se bavi estradnim poslom. Redovno se čujemo, uvek je tu kada mi zatreba, izlazi mi u susret i za najmanju sitnicu, tako da sam sad počeo i da slušam njene pesme i jedna je od retkih narodnih pevačica koje volim da slušam. Poštujem njen rad, ali je daleko više poštujem kao čoveka.


Sara Yo – Šta će ona u ovoj priči? Ne kapiram? Ali ajde, prva asocijacija koja mi pada na pamet je Ivana Jordan za bogate i Jelena Karleuša za siromašne. Prdenje u čabar.


Zorana Pavić – Sarađivali smo, družili se, ali nismo više u nekom posebnom kontaktu. Cenim sve što je postigla, obožavam njene stare pesme i spotove, ali ovo novo što snima mi se ništa ne dopada. No, svako radi kako misli da je najbolje za njega. Valjda na kraju sve dođe na svoje mesto, valjda. 


NASTAVIĆE SE … 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bila je OMILJENA Pinkova zvezdicama, a Ivana Peters je NAGOVORILA NA OVO!

Novo lice na muzičkoj sceni Ivana Babić, mlada pevačica i Tiktokerka, uz koju stoji Ivana Peters, koja i potpisuje Babićkinu prvu pesmu ‘Priđi bliže’, za naš portal je objasnila kako je došlo do ove saradnje.“Razmišljala sam dugo šta da mi bude prva pesma a onda se sve desilo spontano’ – […]

Subscribe US Now