Neno Murić predstavio novu pjesmu “Bambina”, ljetni hit uz latino prizvuk

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Pjevač Neno Murić nakon pjesme “Trag” koju je objavio prije više od pola godine, danas je predstavio novi singl i spot “Bambina” pravi ljetni hit koji donosi pravo muzičko osvježenje i nešto potpuno drugačije u njegovom dosadašnjem radu.

Ova vesela ljetna pjesma u reggaeton ritmu donosi obilje pozitivne energije, poziva na ples, a u mislima nas vodi južnije do mora, pješčanih plaža i opuštenog stila života.

“Želio sam ovom pjesmom da se približim mlađoj publici. Spot smo snimali u Tuzli, a režirao ga je Azur Jahić. U njemu se pojavljuju modeli iz agencije ABC, a glavnu ulogu smo povjerili lijepoj Ines Jovanović, rođenoj Splićanki koja živi u Tuzli. Snimali smo na nekoliko lokacija u gradu soli, ekipa je bila raspoložena i vladala je odlična atmosfera. Bilo je i nekih zanimljivih situacija. Dan je bio izuzetno topao i dok je kamerman Jasmin Jatić sa Ines snimao scene u parku kroz objektiv je primijetio da se prema njoj kreće ogromna zmija. Na sreću nije bilo incidenta, jer smo reagovali na vrijeme. Za moj stajling bila je zadužena kostimografkinja Vesna Teodosić, a modeli Emir, Ermin i Jasmin su se odlično snašli u svojim ulogama”, kazao je Neno Murić.

Pjevač je autor teksta, a muziku je uradio zajedno s njegovim bliskim saradnikom Edvinom Hadžićem, koji je zaslužan i za aranžman.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Sha objavio novu pesmu "Delete" i najavio novi album (VIDEO)

Reper Nenad Aleksić Sha je objavio novi spot i pesmu “Delete” na IDJVideos.TV YouTube kanalu, kojom je najavio novi album. Reper Nenad Aleksić Sha je objavio novi spot i pesmu “Delete” na IDJVideos.TV YouTube kanalu, kojom je najavio novi album. Tekst i muziku za novu pesmu je napisao sam reper, a fanovima su za nju imali […]

Subscribe US Now