NISU PJEVAČI PREVARENI NEGO PUBLIKA: “BBD nights” u Beogradu otkazan, oglasio se Saša Mirković

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

foto-vladimir-markovic

Kao bomba je na društvenim mrežama odjeknula vijest da je dugo najavljivani muzički festival ”BBD nights”, koji je trebalo da bude održan u periodu 13. februara do 19. marta u Beogradu, tačnije ”Madlenianumu”, otkazan. Preko 50 izvođača bilo je angažovano na ovom projektu, a sada su se pjevači oglasili na društvenim mrežama i otkrili da je glavni čovjek festivala misteriozno nestao i da se nikome ne javlja na telefon, pa čak ni svojim bliskim saradnicima.

– Nekoliko mjeseci unazad se najavljivao festival pod nazivom ”BBD nights” na kojem je trebalo da učestvuje preko 50 izvođača. Kako su se mujenjale epidemiološke mjere, mujenjali su se i datumi za šta smo imali razumijevanja, jer svi znamo kakva je situacija. Ipak, prije mjesec dana je definitivno odlučeno da se festival ipak održi uz poštovanje svih mjera. Potpisali smo ugovore, počele su najave i reklame za festival. Mi smo započeli sa probama, a ljudi su počeli da kupuju karte –oglasi li su se.

Povodom toga oglasio se i poznati estradni menadžerSaša Mirković, koji je inače menadžer Aci Lukasu i, stao u odbranu publike. Ono što je on imao da poruči se sigurno neće svidjeti ,budući da za njih nije imao ni jednu lepu reč!

– Nisu pjevači prevareni, nego publika koju su ti isti pjevači pozivali da kupi karte iako nisu znali ni sa kim rade, ni kakav je CV organizatora a ni da epidemiološki uslovi ne dozvoljavaju to. Treba reći istinu. Iako su znali da nije realno da se održi,pjevači su podržali prevaru – zaključio je on.

(Express/ Alo)
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Amadeus bend predstavio nova dva člana

Članovi popularnog “Amadeus benda” pre skoro tri meseca izgubili su jednog od članova muzičke grupe, Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminuo od posledica izazvanim koronavirusom. Iako je teško nastaviti bez čoveka koji im je bio kao brat, gotovo tri meseca posle smrti njihovog prijatelja, popularni “Amadeusovci” našli su zamenu za […]

Subscribe US Now