Nova porodična drama Nataše Bekvalac

Njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66) doživio je srčani udar, zbog čega je bio hospitaliziran u KC Vojvodina u Novom Sadu.

Na svu sreću, srčani udar nije bio mnogo jak, ali su mu tokom devetodnevnog boravka u bolnici ugrađena dva stenta. Nakon što je njegovo zdravstveno stanje počelo bivati bolje, otpušten je na kućno liječenje i već se osjeća dobro, prenosi Avaz.

– Ne komentiram stvari iz privatnog života članova moje porodice niti iz svog privatnog života – rekla je Nataša.

Tatini zdravstveni problemi izbacili su pjevačicu iz kolosijeka, poremetili joj planove i promijenili prioritete. Pošto je vrlo vezana za svog oca, bila je veoma zabrinuta zbog svega što se dešavalo. Svoje obaveze je svela na minimum i trudila se da mu maksimalno pruži podršku u teškim trenucima.

Dragoljubovi problemi sa srcem još jednom su učvrstili veze porodice Bekvalac. Uz oca i majku Miru sve vrijeme je najpoznatija iz porodice Bekvalac – Nataša, kao i njene sestre, osam godina starija Dragana i pet godina mlađa Kristina, modna dizajnerka.

– Kažu da sam žena koja se uvijek izdigne iz pepela i nastavi dalje, ali voljela bih da nije tako. Željela bih da mi je lakše. Ipak, guram i imam osmijeh na licu, takva sam ja – rekla je Nataša u prvom pojavljivanju poslije očevih zdravstvenih problema, na jednoj proslavi u glavnom gradu. 

Povezane vesti

Leave a Comment