Novi Call of Duty 4 priča vodi nas i u Staljingrad

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Nakon najave Activision-a, 26.juna je otkriven novi DLC za Call of Duty: WWII za PS4. Ime mu je United Front i donosi tri nove multiplayer mape (Market GardenMonte Cassino i Stalingrad – današnji Volgograd), novu misiju i novo poglavlje Zombieskampanje.

Market Garden mapa je smeštena u okruženje ruralne vile u Holandiji, iznad koje se odvijala jedna od velikih vazdušnih bitki Drugog svetskog rata. Dodatak je znatno dorađen i pruža još realističnije momente iz Drugog svetskog rata koji upotpunjuju doživljaj.

Monte Cassino mapa nas vodi u Italiju, u razrušeno selo kod manastira Svetog Benedikta, gde se odigrala poznata Bitka za Rim, a i Stalingrad mapa je rađena na tlu još jedne poznate i najduže bitke Drugog svetskog rata. Podeljena na dva dela povezana uskim prolazima, a na obe strane dominiraju snajperi.

Dok multiplayer mape otkrivaju Evropu, nova singleplayer War Mode misija pod nazivom Operation Supercharge nas vodi nas na sever Afrike, u Tunis. Saveznici skaču padobranima i pokušavaju da preuzmu selo, koje su okupirali nacisti. Igrače očekuje uzbuđenje: zauzimaće zalihe, uništiti most i preuzimati utvrđenja.

Nazi Zombies će dobiti nastavak svoje priče unutar vlastite kampanje pod imenom The Tortured Path, sa novim likom koji putuje kroz tri nove lokacije kako bi preneo mač imperatora Barbarosse.

Stigao nam je i video za obe opisane stvari, pa pogledajte prvo DLC3 video, a odmah zatim i Zombie video. DLC bi na PC i Xbox One trebalo da stigne mesec dana kasnije, kad istekne ekskluzivni period na PlayStation-u.

 

izvor : Mondo.rs & Call of Duty

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Beca Fantastik : ‚‚u planu su dve pesme od kojih će jedna izaći u julu i jedan duet u avgustu‚‚

Hvala ti što si odvojio vreme za nas. Za početak nam reci kad si odlučio da se baviš muzikom i ko ti je bio pevački uzor? Potičem iz muzičke porodice koja broji nekoliko pr. Muzike izmedju ostalog i moj otac, koji se pored prosvete takodje bavio žargonski tezgaranjem. Otuda i […]

Subscribe US Now