Novi rat na estradi: Aca Lukas i Ivana Selakov povukli duet samo 24 sata nakon objave

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Aca Lukas i Ivana Selakov jučer su objavili numeru “Svatovi” što je njihov četvrti duet.

Međutim, 24 sata nakon objave Selakov i Lukas su zaratili.

Pjevačica tvrdi da je prevarena od strane “duet-saradnika”, kako ga je nazvala.

– Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pjesmu i koliko se trudim da idem srcem i pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, jučer sam kao pjevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pjesmi “Svatovi”. Cijela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pjesme i pravo autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa YouTubea, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelijepe pjesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine. Voli vas Ivana – napisala je Selakov na Instagramu.

Ipak, njena objava dolazi nakon što je pjevačica isti taj spot dijelila na svom profilu, kao i na storije.

Oglasili su se i iz produkcije “Hype” koja zastupa Lukasa.

– Kada se neka pjesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pjesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pjesmu kao kolaboraciju s pjevačem sa kojim se realizuje duet. U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pjesmu tokom jučerašnjeg dana sa YouTubea – navodi se u saopćenju “Hype” produkcije koja stoji iza projekta.

izvor Avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"NEBESKI VUK" U IZVOĐENJU VUKA KOSTIĆA!

Stari rokenrol vuk Bane Jelić probudio je još jednog vuka u sebi – nebeskog vuka.Nakon uspešne karijere u grupi ‘Osvajači’ , rada sa svim uspešnim muzičarima na Balkanu i nekoliko instrumentalnih albuma , predstavlja nam progresivnu pop- rok numeru ‘Nebeski vuk’.

Subscribe US Now