NOVO LICE U “MUZIČKOM ALIBIJU” ! MARIJA & SEKI NOVI VODITELJSKI TANDEM KULTNE EMISIJE!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:43 Second

Jedna od najgledanijih emisija narodnog tipa kod nas, “Muzički Alibi” koja se emituje ponedeljkom od 20h na KCN1 televiziji kraj ove i početak nove godine dočekuje sa brojnim novinama!

Pored pokretanja internet radija “Muzički Alibi”, u toku su pripreme za pokretanje internet televizije na sajtu www.muzickialibi.rs !

Pored toga, novi voditeljski par čine pored Sekija Jonuzovića činiće i prelepa Marija Vitorović! Marija je inače poznati fitnes instruktor i na instagramu je prati preko 100 000 ljudi! BIće to pravo osveženje!

Perica Jaric

Plan je da “Muzički Alibi” u novoj godini udje mnogo jako i da zauzme mesto koje mu pripada a to je sami vrh naše medijske scene! Plan nam je da pored pomenute emisije, da iz naše produkcije pored radio i tv izlaze i emisije koje će pomeriti granice ali o tome ćete čuti uskoro“, izjavio je producent Perica Jarić!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PREMINULA POZNATA YOUTUBERKA!

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić, je po objavama njenih kolega preminula u 21.godini a javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović. Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji „Ju Tjub“ („You Tube“) kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. […]

Subscribe US Now