NOVOM PESMOM POVRATAK NA PREPOZNATLJIVI ZVUK DAVORA BADROVA

admin
0 0
Read Time:54 Second

Pre nekoliko dana u Beogradu, sa proverenom ekipom, pevač Davor Badrov snimio je novi spot na više lokacija. Snimanje je bilo veoma burno i zahtevno i trajalo je celi dan i noć.

Za stajling bh pevača pobrinuo se dizajner iz Beograda Di Krupsky koji je sa mnoštvo kombinacija vizuelno izdefinisao Davorovo izdanje u spotu koje je neobično i scensko.

– Sjajno je raditi sa osobom ovako divne energije koja čvrsto korača svojim muzičkim stazama, rekao je duhoviti dizajner Vladimir.

Zanimljiv scenario i uloga zavodnika, u kom se pojavljuje nekoliko manekenki sa kojima se on “tajno” sastaje i jedna u ulozi žene koja ga “čeka”, dali su spotu dinamiku radnje.

– Bilo je naporno ali sam zadovoljan jer celi tim koji stoji iza projekta posvećeno je radio, rekao je Davor.

HOT SPOT MEDIA radila je spot a pesma “VOLI ME VOLI” koju je radio hitmejker Saša Lazić a aranžman Aleksandar Krsmanović u stilu je Badrova sa zvucima harmonike. Za par dana pesma i spot ugledaće svetlost dana i nadamo se stati rame uz rame sa ostalim hitovima mladog i harizmatičnog pevača.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Mirela Salihović za Balkan Stars!

Mlada emetnica Mirela Salihović iz Bara bila je gost naše kuće gde smo popričali sa njom o svojoj karijeri kao i planovima za budućnost! Pozdrav Mirela, dobrodošla u Balkan Stars. Možeš li nam se predstaviti, odakle dolaziš, čime se baviš? Zovem se Mirela Salihović. Imam 18 godina i nedavno sam […]

Subscribe US Now