OVO NIKO NIJE OČEKIVAO ZOKI ŠUMADINA OPET DOMINIRA JAVNOM SCENOM

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Prošlog vikenda Zoki je otišao u Sarajevo na jednu od nominacija. Pošto je korona u pitanju prisustvovali su samo nominovani i dva novinara i kamertman su bili na nominaciji. Iako tako kako je to nominovanima nije smetalo da malo zapevaju i zaigraju. Oko podne su počeli da se dele pehari i plakete nekima od nominovanih. Zoki Šumadinac je prvo dobio statuu kao prva nagrada produkcije a na samom kraju dodele prozvan je Zoki ponovo, ovom prilikom dobio je još veći pehar za uspešan doprinos na javnoj sceni u zadnjih deset godina TJ statua za decenijski uspešni rad. Stim je Zoki po kozna koji put dokazao da i dalje stoji na čeonom mestu kada je scensko polje u pitanju. Pitali smo Zokija o utiscima. Međutim kao i uvek Zoki je bi kratak u odgovoru, vadio se na umor.

  • – Zaista sam iznenađen i ujedno presrećan. Znam za nominaciju ali nisam očekivao ništa iskreno, jel sam prošle godine primio oskara io priznanje isto prvu nagradu produkcije. Ovoga puta sam otišao da malo iskreno prošetam heheh ali kada su me na kraju prozvali i rekli da sam dobio specijalnu nagradu za uspešan decenijski scenski rad tu sam baš bio sokiran blago. Hvala svima što su uz mene ali hvala i onima koji nisu jel su i jedni i drugi doprineli mom uspehu.

Nasmejan je Zoki sve rekao u jednom dahu, mahnuo rukom u znak pozdrava i ušao u automobil.
Redakcija Balkan Starsa zeli Zokiju još puno priznanja i uspeha na sceni.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

RoDo & "New Begining11" USKORO KOD NAS !

Mnogi vide svetlo na kraju tunela i završetak pandemije izazvane “Covid-19” ! Lekari smatraju da će na Balkanu se vratiti život u normalu početkom jula meseca! Robert Dolovčak, poznatiji kao RoDo u Nemačkoj u kojoj živi decenijama vredno se sprema za veliki povratak na estradnu scenu Balkana. Nakon hitova “Bez […]

Subscribe US Now