,,OZBILJNA IGRA NERAVA”: Katarina Živković brine zbog nastupa

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Popularna pevačica Katarina Živković provela je radno ovo leto, a sada je izrazila nesigurnost povodom nove situacije sa korona virusom.

Uprkos činjenici što mnogo radi i nema vremena za opuštanje i privatnost, očigledno joj ne pada teško. 

Među estradnim krugovima glavna tema je ponovno zatvaranje objekata zbog naglog skoka zaraženih Covidom 19, te menadžeri i pevači uveliko prave biznis planove za naredni period.

– Ja sam neko ko obožava svoj posao i zaista se smatram privilegovanom jer radim ono što najviše volim, a kada radite ono što volite i kada ste dobri u tome, onda vam apsolutno ništa nije teško. Izuzetno mi znači moj tim sa kojim sarađujem jer kada ste u poslu okruženi kvalitetnim, pametnim i dobrim ljudima, onda je sve mnogo lakše i lepše – kaže jedna od najtraženijih naših pevačica i dodaje da joj nikada nije bilo teško da radi.

– Naravno da mi nije naporno, naporan je bio period tokom pandemije i zatvaranja jer nisam navikla da ne radim i da ne nastupam. Ali, ako ponovo dođe do toga, pa kako za sve tako i za mene. Bitno je da ostanemo zdravi i da sačuvamo živce jer je cela ova priča sa ponovnim zatvaranjem ozbiljna igra nerava – ističe Katarina.

Pored brojnih obaveza, Živkovićeva je uspela i da se bazira na novu pesmu, za koju je odlučila da nije pravi trenutak za izdavanje, ali najavljuje projekat koji će pokositi sve što je do sada uradila.

– Snimila sam novu pesmu i spot koja će po meni biti jedna od mojih najboljih pesama. Međutim, smatram da treba sačekati bolji momenat za objavljivanje – završila je Živkovićeva.

izvor IDJTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Rada Manojlović u karantinu sa dečkom Harisom!

Pevačica Rada Manojlović, njena sestra Maja i dečko Haris Berković, zaraženi su koronavirusom. Svo troje se nalaze u karantinu, a pevačica je otkrila i da je izgubila čulo mirisa i ukusa”. “Sada se dobro osećam. Maja je deset dana imala temperaturu i bol u mišićima, dok je Haris samo dva […]

Subscribe US Now