Peđa Božić ekskluzivno za Balkan Stars!

Jedan ste od najpoznatijih frizera kod nas, brojne naše estradne ličnosti su redovni gosti tvog studija, kada se pojavila “ljubav” prema tom poslu?

Imao sam pet godina kada sam našao makaze u kupatilu, sakrio se ispod stola u dnevnoj sobi i ošišao se. Moji se dan-danas smeju tome i prepričavaju anegdotu kako sam “od pelena” znao čime ću se baviti.

Da li bi imao nešto da izdvojiš, neku malu “tajnu” iz studija?

Kroz moj studio je prošlo toliko žena da bih se verovatno frapirao i sam kada bih stavio na papir toliko imena… Ali, sve što se desi u salonu – tu i ostaje. Da dame nemaju poverenja u mene, ne bi dolazile godinama unazad. Moj salon je sigurna oaza, ja nikada ne odajem prijatelje i mušterije.

Pored frizera, oprobao si se i kao model, možeš li nam nešto više reći o tome?

Da, to mi je bila davnašnja želja. Kao mali sam se bavio manekenstvom, ali je ljubav prema “makazama” presudila. Ipak, desilo se da ostvarim i taj san. Pre nekoliko godina sam na poziv prijatelja iz Turske dobio modni angažman. Onda je sve krenulo. Snimio sam nekoliko reklama i uradio više editorijala za tamošnje tržište. Potom su me kontaktirali iz Pariza, pa sam i tamo bio angažovan. Ipak, to mi je samo hobi, ja volim da radim “ženama o glavi” i ne mogu dugo bez tog posla. Nikada ne bih zatvorio salon, modeling je samo hobi.

Kada imaš slobodno vreme a to je verovatno vrlo retko, kako ga provodiš?

To je baš, baš retko. Volim da provodim vreme sa prijateljima, šetam svoje pse, dosta vežbam… to malo vremena koje imam za sebe volim da iskoristim što kvalitetnije.

Planovi za naredni period?

Spremam svoju tradicionalnu reviju frizura, krajem novembra, očekuje me mnogo putovanja, što poslovnih, što privatnih. Ne planiram mnogo, ne volim da planiram, život uvek sve “udesi” da se dogodi u pravo vreme. Tako i ja verujem, da mi se sve desilo baš kad je trebalo, a osećam da su mnoge stvari tek predamnom i radujem se svemu što dolazi.

Povezane vesti

Leave a Comment