PEĐA BOŽIĆ ZA BALKAN STARS : “Moja lestvica uspeha je odavno uspostavljena , bez lažne skromnosti ali ja se nikada nisam takmičio sa drugima, talmičim se samo sa sobom”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Po čemu ćete pamtiti godinu iza nas?

Godina iza nas je bila veoma teška i mnogo mojih prijatelja i ljudi koje volim su snašle brojne nedaće i naravno da je to i za mene bilo veoma stresno i teško … Niko nije rođen da živi sam i koliko god pokušavao da se odmaknem od nečije tuge, ne polazi mi baš za rukom , jer sam bio i ostao nepopravljivi emotivac, kao i svi umetnici ….


Šta bi od “Deda Mraza” poželeli za novu godinu?

Znate kako kažu … pravi planove da ti se Bog smeje, ali pošto sam ja jedna prava Devica, odavno sam zacrtao da baš ove 2022 iznenadim javnost jednom glamuroznom gala revijom koja neće biti samo revija frizura a nosim se mišlju da moji modeli šetaju po turskim i pirotskim ćilimima … Jasno je da planiram jedno malo čudo na Bosforu, a prerano da o tome govorim…. Ali evo, ipak sam dovoljno rekao.


Šta možemo očekivati od Peđe, na kojoj lestvici piramide te očekujemo?

Moja lestvica uspeha je odavno uspostavljena , bez lažne skromnosti ali ja se nikada nisam takmičio sa drugima, talmičim se samo sa sobom. Svima su dobro poznate su moje već kultne revije kojima sam uspostavio neke nove standarde u svojoj profesiji i u tom smislu ja samo sebi govorim Idemo još koji stepenik gore , možeš ti to !


Pesma za sve ljude dobre volje koju bi im otpevala kao uvertira za novu godinu?

Doba pandemije je ljude prilično otudjilo , odaljilo jedne od drugih čak i velike porodice, a o prijateljstvima i da ne govorim.. Iako bih ja svima poželeo da budu najbolji u svom poslu i počastio ih starim dobrim Sinatrom i pesmom “My way“, neću to uraditi ove godine, počećemo je sa pesmom “Samo nam je ljubav potrebna” ….. Jer, iskreno, ona jeste jedina pokretčka snaga i mase i pojedinca.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Đani završio u bolnici: "Stigao umor"

Srbijanski pjevač Radiša Trajković Đani oporavlja se kod kuće nakon što je prije nekoliko dana završio u Htinoj pomoći. Đani je zabrinuo svoje fanove kada je na društvenim mrežama objavio da će odložiti nastupe, jer se ne osjeća dobro.  Pjevač je na Instagramu objavio fotografiju iz hitne pomoći uz opis “stigao umor, mora […]

Subscribe US Now