Perućica iznenadio izjavom, zbog ovoga bi ga svaka žena poželela

admin
1 0
Read Time:50 Second

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi.

Poznato je da je Katarina vrlo atraktivnog izgleda, a na društvenim mrežama često to i ističe, međutim pevač kaže da mu to ni najmanje ne smeta, već da mu imponuje kada se za njom okreću i drugi muškarci.

Ljuba za sebe tvrdi da nije klasičan balkanac i da nije ljubomoran, te da i voli kada se njegova supruga provokativno obuče.

– Nije mi nikad smetalo, čak šta više odgovara mi i imponuje. Ja volim pored sebe da imam ženu za kojom će i drugi da se okrenu, a ne da samo ja gledam u nju. Volim kad se moja žena obuče atraktivno, nisam balkanac koji zatvara ženu do grla – rekao je pevač u emisiji “Grand news”, pa otkrio da je on fotografiše za društvene mreže:

– Ja je fotografišem, ali slika i ona mene, naučio sam je sve što je potrebno. 

Foto: Instagram

Autor: Grand/D. Bukovčić

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PRAZNIČNA EUFORIJA: Dado Polumenta Pokazao Svoju Idilu

Dado Polumenta i njegova supruga Ivona spremno dočekuju praznike,a za sve je zaslužan sjajan editorijal. Okružena zimskom idilom, porodica Polumenta je pozirala i uživala u pravljenju uspomena kroz fotografije. Uoči nadolazećih praznika, pokazali su veseli duh i blagostanje u njihovoj maloj porodici. Pjevač s lijepom manekenkom Ivonom ima dvije djevojčice, […]

Subscribe US Now