Petnaest godina u samom vrhu – Samsung imenovan za vodećeg proizvođača televizijskih tehnologija

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Prema rezultatima istraživanja globalnog tržišta koje je sprovela kompanija Omdia, Samsung Electronics zadržao je titulu vodećeg proizvođača televizijskih tehnologija već petnaestu godinu zaredom. Najnoviji podaci pokazuju da je kompanija Samsung ostvarila 31,8 odsto udjela globalnog tržišta televizora u četvrtom kvartalu 2020. godine, što je približno godišnjem udjelu tržišta u prošloj godini od 31,9 odsto.

Vodećoj poziciji na tržištu doprinjele su inovacije za vrhunsko vizuelno iskustvo, širenje QLED linije televizora, vodeća rješenja na području ultra-širokih tehnologija ekrana od 75 inča i naviše, predstavljanje i proširenje Lifestyle portfolija, kao i dosad neviđenih tehnologija na tržištu čiji je tvorac sama kompanija.

„Korisnicima je potreban svestrani televizor koji pruža sve mogućnosti za zabavu, povezivanje sa bližnjima, posao, trening i održavanje kondicije, ali i mnogo više od toga. Veoma smo ponosni na povjerenje koje korisnici polažu u nas i naše tehnologije, što je glavni pokretač misije stvaranja nevjerovatnih inovacija i rješenja koja odgovaraju svakoj potrebi korisnika modernog doba“, izjavio je Jong-hee Han, predsjednik Odjeljenja za vizuelno poslovanje u kompaniji Samsung Electronics.

U 2021. godini, Samsung očekuje zadržavanje titule vodećeg proizvođača televizora predstavljanjem novih inovacija u ovom segmentu, kao i inkorporacijom tehnologija specifičnih za određene modele kroz sve dostupne serije. Veliki fokus biće na proširenju mogućnosti najnovije Neo QLED serije televizora, kao i Micro LED i Lifestyle modela kroz dugoročne programe razvoja. U narednim godinama, Samsung će takođe nastaviti da investira i u R&D sektor i ostale ključne proizvode, kako bi ojačao jezgro tehnološke ponude kompanije.

Za više informacija o Samsung televizorima posjetite https://www.samsung.com/rs/.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ibrahimović i Mihajlović oduševili na Sanremu: Pjevali hit iz 1972.

Ono što se danima najavljivalo u Italiji, sinoć se i dogodilo. Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović zapjevali su na jednom od najstarijih glazbenih festivala na svijetu – Sanremu. Njih su dvojica uz pomoć dva pjevača otpjevali poznati hit “Io vagabondo”. Ibrahimović i Mihajlović nisu prvi ljudi iz svijeta nogometa koji […]

Subscribe US Now