PEVAČICA JELLENA U ŽIVOM PROGRAMU ODBRUSILA ŠKUNDRIĆU: ZAŠTO MI DVA PUTA PUŠTAŠ ISTE PESME?

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Pevačica Jellena koja uveliko promoviše svoje dve nove pesme “Hej drugarice” i “Sreli smo se na Sunčanoj reci” gostovala je u Škundrićevoj radijskoj emisiji “SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM”. 

Kao i uvek atmosfera u studiju je bila dinamična i vesela, a u prilog tome govori i podatak da bez obzira što je leto, rejting emisije ne jenjava, šta više, upravo je ta emisija bila jedna od slušanijih.

To je samo jedan od razloga zašto ćemo ovu emisiju slušati tokom celog leta, a postoje i naznake da će na jesen ova emisija dobiti i svoje televizijsko izdanje, pored još jedne emisije koju Škundrić već vodi, a zove se “TopVibeOfficial” koja se realizuje u sklopu medijske kuće TopMedia i možete je gledati upravo na njihovom youtube kanalu.

S obzirom na to da su pevačica Jellena i Škundrić privatno dobri prijatelji, svi koji su slušali emisiju imali su utisak kao da “prisluškuju” nečiji razgovor, jer su se njih dvoje konstantno smejali.

U jednom trenutku, Škundrić je pokušao da se našali sa Jellenom tako što je najavio dve njene pesme koje je već pustio, ali je pevačica brzo odreagovala i rekla:

– Pa nećemo ponovo da slušamo iste pesme, malopre si pustio i jednu i drugu. 
Nakon toga su oboje počeli da se smeju shvativši o čemu se zapravo radi. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Džejlana Herenda snimila prvu pjesmu „Cvijet u kamenu“

Džejlana Herenda iz Goražda je pobjednica talent show programa „Genijalci“, a ova laskava titula joj je omogućila i snimanje njene prve pjesme „Cvijet u kamenu“. Muziku i tekst za pjesmu je radio poznati bh. pjevač i tekstopisac Latif Moćević, aranžman Halid Hajduković, videospot Hayat TV, a pjesma izlazi pod okriljem […]

Subscribe US Now