Pevačica Olja Bajrami obara rekorde

Semir Kaljic
1 0
Read Time:38 Second

Pevačica Olja Bajrami, vlasnica mnogobrojnih hitova, ovih dana obara rekorde posećenosti u klubovima u kojima radi. Naime, popularna pevačica je nikad traženija.

,, Izuzetno sam srećna,  što posle toliko godina, gostujem i radim po Srbiji. Nisam ni znala, koliko fanova imam, po gradovima Srbije! U Bosni i Hrvatskoj me publika voli i stari smo znanci. Takođe, veliki broj poziva, imam za gostovanja u Crnoj Gori. Moram priznati da moj tim i ja pravimo sjajan posao. Publika je najbolja potvrda toga. U vikendu iza nas, prepuno je bilo i u Banovićima i Sremskoj Mitrovici! Obaramo rekorde posećenosti, hvala Vam za toliku ljubav”, istakla je Bajrami u izjavi za medije.

Pevačica je potvrdila, da uskoro planira da uradi novu pesmu, za koju će biti ,,zadužen“ poznati hitmejker Saša Lazić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PREMIJERNO! "EUFORIJA" , NOVA PESMA VIKTORIJE VASILJEVIĆ (VIDEO)

Kao što smo nedavno najavili, nova pesma Viktorije Vasiljević je premijerno prikazana na kanalu Royal Films! Muziku Bojan Savić, tekst Miladin Bogosavljević a aranžman Hasan Šabanaj. Miks i mastering radio je Saša Dinić a spot za pesmu potpisuje “Royal Films TV“ . Pored njenog savršenog izgleda, u spotu se pojavljuju i manekeni tako da […]

Subscribe US Now