“PHOTOSHOOTING” SA JEDNIM OD NAJPOZNATIJIH FOTOGRAFA U EVROPI! ANHELL POMERA GRANICE!

Sanja Mišić
2 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Franjo “Anhell” Blagojević “ne miruje”. Svakodnevno je aktivan u medijskim krugovima a ovoga puta ističemo “Photoshooting” sa jednim od najpoznatijih Evropskih fotografa. Fotografisanje se održalo u Berlinu i kako je Anhell izjavio da želi da radi na svim poljima.

Snimio sam svoju prvu pesmu, ostao je mix u studiju i najzad će moj prvenac biti prikazan publici širom svijeta. Pored najavljene pesme “Moja voljena” ekskluzivno mogu najaviti da radim još nekoliko pesama. “Sultan” ću uraditi na nekoliko svetskih jezika jer takav tekst pomera granice Balkana a za pesmu “Pandemic off broken hearts” ću snimiti sa Ukrajinskim kompozitorom i pevačem “Skladateljem” ! Tako da od mene očekujte “neočekivano” ! izjavio je Anhell za naš portal!

Nedavno si najavio novi “PhotoShooting” sa jednim od najpoznatijih fotografa u Nemačkoj, reci nam utiske sa seta i tvoje planove vezano za Modeling?

Da photoshooting je protekao i bolje nego što sam očekivao! Uradili smo odličan posao. Planovi za dalje što se tiče “Modelinga”, pa dobio sam nove ponude pa ćemo videti!
Što se tiče “mode” u planu je kreiranje obiteljske kolekcije koju radim sa mamom i sa sestrama i uskoro ću je predstaviti publici koji vole biti kreativni, unikatni i koji prate trendove i vole promjene!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Džejla Ramović objavila SLIKU IZ DETINJSTVA I EMOTIVNU PORUKU (FOTO)

Pevačica Džejla Ramović objavila je fotografiju iz svog detinjstva i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Pevačica se prisetila početka karijere, pa uz sliku objavila i poruku u kojoj je opisala kakav je njen put bio dok nije postala ovo što je danas. – Kad zatvorim oči vidim svoje početke… Vidim uspone, […]

Subscribe US Now