Playboy zečica ekskluzivno za Balkan Stars!

Viki Vukić, najpoželjnija Crnogorka i naša najpopularnija Playboy zečica, koja je osvojila čak 3. Playboy Playmate titule. To nije pošlo za rukom nijednoj zečici sa naših prostora.

Po treći put je bila u septembru u Hrvatskom Playboyu na čak 10 strana. O njenim uspijesima kao Playboy zečice već smo mnogo pisali pa nas sada zanimaju njeni drugi poslovni planovi i kako se nosiš sa popularnošću ?

Popularnost mi je donijela mnogo poslovnih ponuda. Najznačajnije je to što ću biti zaštitno lice za jedan poznati brend donjeg rublja i u pregovorima sam za zaštitno lice jedne poznate kozmetičke kuće. Uskoro ćete me gledati i u nekim emisijama a imam ponude da budem učesnica rijaliti programa. I još mnogo toga!

Pored popularnosti koja je velika, da li se nešto promenilo u tvom životu ?

Osim značajnih poslovnih uspjeha, popularnost mi je donijela mnogo drugih pogodnosti. Ljudi me prepoznaju u svakodnevnom životu, u restoranima, supermarketima, na ulici!

Kao Playboy zečica verovatno si nailazila na brojne neprijatnosti, možeš li podeliti neko iskustvo ?

Pored toga imala sam i manje neprijatnosti od raznih nasrtljivača sa kojima se teško borim. To je možda jedina negativna strana popularnosti. Moja ‚‚block‚‚ lista takvih je predugačka a na ulici ih samo ignorišem. Takvi kod mene nemaju šanse.

Kakav je tvoj tip muškarca ?

Moj tip muškarca je neko izuzetno harizmatičan, pametan, obrazovan, uspješan i nedostižan za mnoge!

Da li postoji neko takav otkrićemo u nekom narednom periodu, a do tada nam ostaje samo da podgrijemo Vašu maštu sa njenim slikama iz tutoriala za Playboy septembarski broj!

Povezane vesti

Leave a Comment