Počinje prodaja Samsung Neo QLED 2021 televizora u Crnoj Gori

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:3 Minute, 8 Second

Podgorica, 05. maj 2021. godine– Neo QLED modeli televizora prvi put su predstavljeni u januaru na Samsung virtuelnom događaju „The First Look“, a njihova prodaja u Crnoj Gori službeno je počela ove nedelje. Neo QLED 4K televizore moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.529,00 EUR, dok su Neo QLED 8K televizori dostupni od 3.779,00 EUR.

Samsung NEO QLED linija televizora napravljena je tako da korisnici mogu u bilo kojem trenutku doživjeti filmsku akciju ili omiljenu igru iz udobnosti sopstvenog doma, zahvaljujući tehnološki naprednim karakteristikama koje iskustvo gledanja čine jednostavno besprijekornim. Neo QLED televizori dolaze s dizajnerskim inovacijama, kao što su Infinity One Design koncept koji gotovo eliminiše ivice televizora, kao i Slim One Connect za lakše spajanje priključaka koji od sada više neće vizuelno narušavati ljepotu vašeg doma. Dodatno, zvučne mogućnosti poboljšane su najnovijom Object Tracking Sound Pro tehnologijom koja prati scene na ekranu i pruža još življi doživljaj akcije. U situacijama kada je prisutna jaka pozadinska buka, Active Voice Amplifier tehnologija pojačat će glasove na ekranu kako bi jasno čuli svaki dijalog, dok SpaceFit tehnologija pruža odlično akustično iskustvo bez obzira na vaš položaj u prostoriji.

Svi modeli NEO QLED televizora za 2021. – QN900, QN800, QN90 i QN85 nosioci su „Eye Care“ i „Gaming TV Performance“ sertifikata, koje im je dodijelio ugledni njemački institut za sertifikaciju elektrotehnike Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE). Zahvaljujući „Eye Care“ sertifikatu, Samsung Neo QLED televizori prepoznati su kao potrošački proizvodi koji zadovoljavaju standarde ujednačenosti kvalitetne slike i vjernosti boja. Sertifikat za gejming dodijeljen je televizorima nakon testiranja koje uključuju smanjenje kašnjenja odziva od 10ms, podršku za HDR te nivo svjetlosti prikaza iznad 1000 nita.

Uz Samsung Neo QLED televizore korisnici mogu doživjeti čistiju i oštriju sliku nego ikad prije, s naprednim vizuelnim detaljima. Neo Quantum Pro 8K procesor koristi umjetnu inteligenciju za maksimalnu optimizaciju ekrana u 8K rezoluciji koristeći podatke dobijene s čak 16 neuronskih mreža. Uz prikaz sa stopostotnom dubinom boja,Neo QLED televizori koriste Quantum Dot tehnologiju koja analizira skalu svjetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu kako bi u potpunosti odgovarale ambijentu. Značaj Adaptive Picture automatski mijenja osjetljenje i kontrast ekrana zavisno od svjetlosnih uslova u prostoriji u kojoj se gleda televizija, kao i sadržaju koji se prikazuje. Isto tako, Ultra Viewing Angle daje korisnicima dosljednu i detaljnu sliku bez obzira gdje sjede.

Neo QLED televizori nisu samo tehnološki napredni, nego se svojim dizajnom lako uklapaju u svaki interijer. Kako bi televizor postao dio svake sobe, tu je Ambient Mode+ tehnologija koja analizira okolinu te prikaz na ekranu stapa s prostorom u kojem se nalazi kada je televizor isključen.

Neo QLED 8K i 4K televizori dolaze i s brojnim pametnim mogućnostima i aplikacijama, poput Samsung Health[1] za vježbanje te ličnim virtuelnim trenerom. Tu su i Google Duo i PC on TV opcija koja omogućava korišćenje cijelog MS Office 365 softverskog paketa na televizoru. Gejmerima će se posebno svidjeti Super UltraWide GameView opcija za igranje na odnos rezolucije od čak 32:9, kao i poseban Game Bar kako bi se pratile performanse videoigara.

Za sve koje su u potrazi za novim televizorom koji će ih oduševiti kvalitetom prikaza i zvuka, tu je ponuda Samsung Neo QLED televizori za 2021. godinu uz produženu garanciju u trajanju od 5 godina, koju možete iskoristiti do 30.6.2021. godine. Više informacija o Samsung Neo QLED liniji televizora kao i dostupnim modelima u Crnoj Gori saznajte na https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/highlights/.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Svojim idejama i tehnologijom Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost. Kompanija postavlja standarde u oblasti TV aparata, smartfona, nosivih uređaja, tableta i digitalnih kućnih uređaja, mrežnih i LSI sistema, memorije i LED tehnologija. Za dodatne informacije i vijesti, posjetite news.samsung.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NENAD ŠKUNDRIĆ: PRETITI NEKOME I SRATI NIJE ISTO!

Ovih dana sve su učestalije informacije da je jedna pevačica u toku samog snimanja, nezadovoljna pitanjima, zapretila voditelju zatvorom. S obzirom na njen ozbiljan izraz lica, malo ko je ovo shvatio kao šalu, pa smo želeli da lično kontaktiramo urednika i voditelja televizijske emisije “Sve po spisku sa Škundrićem” koja […]

Subscribe US Now