PONOVO UKRŠTAJU GLASOVE – ZOKI ŠUMADINAC I DAVOR LAZIĆ

Semir Kaljic
2 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Kontraverzna zvezda i internet senzacija Zoki Šumadinca malo, malo pa svoju armiju fanova obraduje sa novim pesmama ili uradi nešto što se druge zvezde stide ili ne žele da u javnosti prestave sebe u pravom smislu.

Zoki Šumadinac ne haje šta će ko reći i reagovati na mnoge njegove dogodostine i stoga on uvek napravi nešto kako bi privukao javnost i obradovao armiju fanova, ima i onih koji ga osporavaju ali u zadnje vreme taj broj se znatno smanjio.
Ma ja ne obraćam pažnju šta ko govori a još više šta ko misli, ja imam svoj stil, pa napravite mesta. Znaš kako jedini način da izbegnete kritike je da ne radite ništa, da ne govorite ništa i da budete ništa odgovorio nam je Zoki na ovu opasku.
Zoki je odlučio da ponovo napravi saradnju slovenačkom zvezdom Davorom Lazić inače polu bratom Darka Lazić . Sa njim već ima jedan hit Bomba koji broji milionske preglede.
Davor za naš portal je rekao da je Zokija upoznao pre dve godine i da za njega ima samo reči hvale, jel je Zoki pravi šoumen i od njega ja ali i mnogi drugi imaju šta da nauče i jako se radujem ponovnoj saradnji sa Zokijem.
Zoki nam je potvrdio da se radi o duetskoj pesmi i da će na ovom projektu ponovo sarađivati sa tvorcem mega hita Autotune DJ Jovke. Nakon plasiranja pesme u etar Zoki i Davor planiraju ulazak u rijaliti a koji rijaliti je u pitanju za sada nisu hteli da nam otkriju.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Samsung proširio mogućnosti aplikacije SmartThings Find sa Galaxy SmartTag opcijom

Prikačite Galaxy Smart Tag lokator na ključeve, novčanik ili druge važne predmete kako biste ih povezali sa vašim Galaxy pametnim telefonom i lakše pronašli Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. nedavno je predstavila novu mogućnost aplikacije SmartThings Find pod nazivom Galaxy SmartTag. Nova opcija pomaže korisnicima da brže i lakše lociraju […]

Subscribe US Now