Poslušajte novu pjesmu Dine Merlina “Jedan dan, jedna noć”

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Dino Merlin je izbacio svoj novi, treći, singl pod nazivom “Jedan dan, jedna noć”, koji će se naći na dugoočekivanom albumu ovog umjetnika, dvanaestom po redu.

Najava novog albuma je počela singlom “Mi”, a zatim je objavljen duet sa slovenačkom pjevačicom Senidah. Ove dvije pjesme, zajedno, imaju 30 miliona pregleda. 

– Dragi prijatelji, donosim vam novu pjesmu – pjesmu koja ima posebno mjesto u mom srcu, baš kao i istinit događaj koji me inspirisao da je napišem. Ovo je priča o ljubavi koja nikad ne prestaje. Ostajem optimističan i nadam se da ćemo nakon vremena koje je iza nas, a i dalje tu, biti bolji jedni prema drugima, i da ćemo nastaviti dalje, čuvajući one kosmičke silnice koje nas sve povezuju ispod ovog zajedničkog neba – riječi su kojima je u Viber zajednici najavio izlazak nove pjesme.

Govoreći o pjesmi “Jedan dan, jedna noć” kantautor dalje kaže:

– Ostajem optimističan i nadam se da ćemo nakon vremena koje je iza nas, a i dalje tu, biti bolji jedni prema drugima, i da ćemo nastaviti dalje, čuvajući one kozmičke silnice koje nas sve povezuju ispod ovog zajedničkog neba.

izvor Avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Snaga Himalaja: Novi SPA tretman kristalima himalajske soli!

Himalajska so, lijepe roze boje, zbog svojih dragocjenih sastojaka, nazvana je i bijelim zlatom, zbog toga što sadrži eone iz sunčeve svjetlosti. Nekad je ova so bila dragocjena i, stoga, mnogo skuplja nego što je danas, pa se čak upotrebljavala i kao sredstvo plaćanja. Alhemičari su je nazivali ‘petim elementom’ – uz […]

Subscribe US Now