Post koji je oduševio Zokijeve pratioce i šerovan stotine puta

Semir Kaljic
1 0
Read Time:59 Second

Zoki Šumadinac kao što je poznato nema dlake na jeziku. Uglavnom potencira na humanosti, ljubavi i pravednosti. Ovog puta je revoltiran poijedinim medijima odlučio da se oglasi na svojim društvenim mrežama.

Zoki Šumadinac poznat je kao realan i veoma oštrog ali pravednog jezika. Poznat je da ne trpi nepravdu nio prema sebi ni prema drugima i uvek oštro istupa kako bi svoju mišljenje izneo u javnosti.
Naime 24 januara u Rusiji je održano međunaredno takmičenje iz oblasti nuklearne fizike. Između takmičara iz cele evrope učestvovao je i naš mladi fizičar Stefan Stojmenović. Strefan je na takmičenju iz nuklearne fizike odneo pobedu i tako postao prvoplasirani u evropi. U medijima ta vest nije puštena, našta je Zoki opleo na svoj način. Evo šta je Zoki napisao na svojim javnim mrežama.
Juče je mladi Stefan Stojmenović pobedio u Rusiji na međunarodnom takmičenju iz nuklearne fizike. Ovako jaku vest nijedan medij u Srbiji nije preneo. Sramota za Srbiju i srpski narod. Da su ceca i JK izvadile sisu, mediji bi pisali nedelju dana. Jadna li si srbijo gde su tange JK važnije od naučnih dostignuća. Istakaao je Zoki Šumadinac. Šta vi mislite kada je ova tema u pitanju.

Happy
Happy
67 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
33 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Safet Alija : "Prezadovoljan sam uspjehom pjesama "Vjerovah" i "Dva za dva"

Jedan od najpoznatijih pjevača 90tih, vlasnik brojnih hitova kao što su “Srećan rođendan”, “Zadnji groš” , “Ja sam čovjek bez sreće” i mnogih drugih je u prošloj godini uradio dva single-a pod nazivom “Vjerovah” i “Dva za dva” čime je najavio svoj povratak na estradu posle više od dve decenije! […]

Subscribe US Now