Poznate dame obožavaju kreacije Suzane Perić

1 0
Read Time:46 Second

Suzana Perić je definitivno jedna od omiljenih domaćih dizajnera naših poznatih ličnosti. Osim toga ova popularna dizajnerka je neko čije su kreacije odnele brojne pozitivne komentare na nedeljama mode u Milanu.

Osvojila je nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera patforme Mad Mood na Nedelji mode u Milanu 2019, a njene revije nalaze se na najgledanijem modnom YouTube kanalu Fashion Channel „rame uz rame“ sa revijama najpoznatijih svetskih dizajnera.

Glumica Jelena Gavrilović koja važi za jednu od najlepših i najbolje odevenih poznatih dama sa naše javne scene vrlo često nosi kreacije Suzane Perić.

Pored Jelene, voditeljka Jovana Jeremić sa svojom posebnom energijom, a za svoju uredničku emisiju često bira komade ove popularne dizajnerke. Takođe i voditeljka Sanja Marinković je obožavateljka rada Suzane Perić.

Da Suzanine kreacije ne biraju samo prelepe dame iz Srbije, dokaz je da ih nosi i supruga ambasadora Italije, gospođa Alessandra Lo Cascio, kao i prelepa misica iz Hrvatske Barbara Ljiljak.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Halid Bešlić poslije dva mjeseca o “corona” derneku

– Ponašam se primjereno, čuvam i sebe i druge, nema više zabava. I ta je bila jedna jedina. Prisjela mi je, izlazi mi i na oči i na uši – iskreno će Halid Burne reakcije javnosti se dugo nisu stišale nakon slavlja u Sarajevu kojem su u jeku epidemije korone […]

Subscribe US Now