Poznati podgorički pevač promovisao cd

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Podgorički pevač, Ivan Bjeković, sinoć je održao promociju svog prvog samostalnog albuma pod nazivom ,,Dosta je”.

Podršku mladom muzičaru, putem video linka, pružili su: pevačica Ivana Popović Martinović, Mihailo  Radonjić, Ivan Milinković ( nekadašanji pevač grupe ,,Legende”) i mnogi drugi.

Uz preslušavanje pesama sa albuma, predstavljen je i novi spot za pesmu ,, Za ljubav ginem”.

U zvaničnoj izjavi za medije, posle promocije, pevač je rekao:

,, Prepun sam različitih emocija. Ovaj događaj je sam po sebi bio veliki emotivni i fizički izazov. Na kraju, emociju nisu mogle da se sakriju. Imajući u vidu mjere koje su na snazi, uspio sam u realizaciji ovog događaja i mogu reći da sam prezadovoljan. Komentari su pozitivni i drago mi je što su gosti sa ovog događaja ponijeli lijepe utiske. Sam događaj bio je interaktivan, spontan i sadržajan. Kombinovanjem žive svirke, razgovora i spotova prenio sam u potpunosti ono što je bila zamisao u organizaciji. Osmijesi prisutnih najviše govore o tome. Žao mi je što nisu svi mogli prisustvovati, ali nismo mogli ništa protiv više sile. Lijepo je znati da su ljudi tu za mene”.

Sigurni smo,  da za pop rok muziku, nema ,,zime”. Ivan Bjeković je, sasvim sigurno,  predvodnik nove generacije pop rok zvuka iz Crne Gore.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"Lucid dreams" kampanja: Senidah Fashion&Friends

Da li ste nekada imali lucidne snove? Znate li kakav je osjećaj sanjati i biti svjestan dok sanjaš? Mi znamo, jer upravo nova Fashion and Friends kampanja “Lucid Dreams” u kojoj su glavni akteri regionalno popularna muzička zvijezda Senidah i svjetski poznati model Sandy Bogovac, pokazuje kako izgleda biti dio […]

Subscribe US Now