PREĆUTALA SAM SAMOUBISTVO BLISKE OSOBE MOG KLIJENTA

1 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

Poznata slikarka i astrolog Danijela Tegeltija odgovorila je za naš portal o svojim dostignućima .

Dobitnica si prvog Oskara Srbije. Kako i kada se desila ta nagrada?

Nagrada se desila nakon mnogo godina rada i truda.Takav prijem priznanja mi je mnogo značio,ali i dao zadatak da postanem jos bolja verzija sebe i opravdam poverenje stručnog žirija.Dogadjaj se desio krajem decembra 2019 godine u kristalnoj dvorani čuvenog prestoničkog hotela na Novom Beogradu i zaista je bilo veličanstveno. Čast je biti rame uz rame sa istaknutim ličnostima iz sveta: obrazovanja, turizma, novinarstva, estrade, zdravstva.

Slikarstvo je oblast veoma cenjena ali i medijski neforsirana mnogo. Tvoja prva nagrada u svetu se desila kojim tvojim delom?

Zaista jeste cenjeno, ali medijski ne. Ne obazirem se na to. Sve što vredi nadje svoj put. Prvo mesto na svetu je jedna od mnogih nagrada. Rad se nalazi u Narodom muzeju u Kairu. Svuda po svetu ima mojih radova.Talenat je zapazila i razvijala vespitačica, a kasnije nastavnica. Prijatelj moga oca Dragan Malešević-Tapi je bio moja inspiracija za slikanje, uspeh.

22 godine iskustva u astrologiji. Šta si videla u natalnoj karti a nisi mogla da saopštiš klijentu?

22 godine iskustva nije malo i samim tim ima mnogo različitih, neverovatnih iskukstava.Teško je kada se vidi nešto teško, ružno, a ne može da se kaže. Nije humano kvariti čoveku psihu sa nečim što tek sledi,a što je sudbinski.Ako se situacija može izbeci,kažem nekako “upakovano”ako ne može, prećutim.Prećutala sam da će se desiti samoubistvo nekog iz okruženja mog klijenta.Desilo se jako brzo i bilo je potresno!!

Koliko je natalna karta pouzdana za povlačenje vlastitih poteza u životu?

Vlastite poteze pravim na osnovu tranzita i natalnih predispozicija.Nikada sebi nisam pogrešila,a moj život i moji uspesi su slika povlačenja vlastitih  poteza.Dakle, pouzdano je!

Moto kojim slediš sebe je…

Moja formula ili moto za život je jednostavna: svakog jutra ustanem i svake večeri legnem i vreme izmedju toga gledam da provedem sto kvalitetnije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Husein Husovic za Balkan Stars : "Očaran sam Dinom Merlinom, njegovom emocijom i pevanjem" !

Moze li nam reći nesto više o Vama, odakle nam dolazite, čime se bavite ? Ja sam Husein Husovic, dolazim iz Nove Varoši. Završio sam ugostiteljsku školu ali je muzika moja prva ljubav. Da li Vam je ovo prvo takmičenje na koje ste nastupali ? Ovo mi je prvo takmičenje […]

Subscribe US Now