Prekinuto snimanje “Zvezde Granda”: Snežanu Đurišić zbog dečka provocirale kolege

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Pjevačica Snežana Đurišiću posljednje vrijeme se nalazi u centru pažnje, a sve to zbog detalja njene ljubavne veze sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

Naime, na jedno snimanje “Zvezda Granda” Snežana je došla sama, pa su članovi žirija to iskoristili kako bi je provocirali, prenosi Avaz.

– Kako se bliži finale, sve je zanimljivije u “Zvezdama Granda”, što sa žirijem, što sa takmičarima. Prošle sedmice na snimanju žiri je čuo od novinara da Snežanu nije dovezao njen dečko Vanja Milošević, već da je stigla sama što im je bilo dovoljno da krenu sa provokacijama. Jelena je rekla da joj je Snežana postala zanimljiva i da bi voljela da se “Zvezde Granda” produže kako bi se njih dvije družile češće – kaže izvor. 

– Onda je Saša Popović krenuo ispitivati Jelenu na šta konkretno misli i da li to ima veze sa tekstovima u novinama, ali ih je u tom ćaskanju prekinula Durišićeva, rekavši svima da su ljubomorni na nju i njenu karijeru. Marija se na to samo nasmijala, a Đorđe je dobacio nešto vezano za ljubav, na šta je Snežana se naljutila i tražila da se puste reklame i prekine snimanje. Kada su se kasnije vratili u studio, više je niko nije provocirao, jer je bilo očito da ne može izdržati šale na svoj račun – kazao je izvor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

NENAD ŠKUNDRIĆ PRVI PUT GOVORI O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA KOJI SU MOGLI OZBILJNO DA UGROZE NJEGOV ŽIVOT I KARIJERU!

Uvek nasmejan, pozitivan, kad treba i otresit, hrabar, ali uvek pravdoljubiv i iskren, multitalentovani Nenad Škundrić odlučio je za naš portal da prvi put progovori o svojim zdravstvenim problemima koji su mogli ozbiljno da ugroze njegov život i karijeru.  – Uvek sam o svemu govorio iskreno i smatram da kao […]

Subscribe US Now