PREKO TRNJA DO ZVEZDA: Bio je taksista, završio u zatvoru, a danas je NAJTRAŽENIJI PEVAČ na estradi

admin
1 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Boban Rajović, danas važi za jednog od najtraženijih pevača na našim prostorima, a malo je poznato da njegov put do slave nije bio ni malo lak.

Odrastao je u Danskoj, gde je jedno vreme radio kao taksista, međutim duboko u sebi znao je da je predodređen za neke bolje stvari, o čemu je govorio u ekskluzivnom intrevjuu za “Nova”.

-To je bila sila prilika. Bio sam običan smrtnik koji vozi taksi, navikao na dansku kulturu i način življenja. Osećao sam kod sebe neki dar – da jednostavno ne mogu više da taksiram, nego da sam rođen za nešto više. Počeo sam kao pevač koji je pred velike koncerte velikih zvezda u Danskoh zagrevao publiku i pravio dobru atmosferu. To mi je samo bio hobi, da bih kasnije, ’99. pred bombardovanje, upoznao Viki Miljković i Tašketa. Oni su tada bili aktuelni, posebno s pesmom „Koka-kola, Marlboro, Suzuki“. Imali su koncert u Danskoj i tad sam se latio mikrofona. Taške mi je rekao: „Momak, zašto ti ne kreneš nešto da radiš“, a potom mi objasnio kakav me put čeka. Povukao sam se u sebe i razmišljao šta da radim. Odlučio sam da se dam u promet– ispričao je Boban za pomenuti portal.

Život u dalekoj zemlji nije bio lak, a zbog sitnog nestašluka u državi gde je pravda iznad svega, čak dva puta je završio u zatvoru.

– Kako dani idu, često razmišljam da li je uopšte trebalo to da otkrijem. Ljudi mogu to da formulišu na razne načine, ali to su zaista bile neke mladalačke gluposti. Daleko je to od ozbiljnog kriminala. Živeo sam na zapadu u jednom uređenom sistemu gde se moraju poštovati razna pravila. Nagomilavaju ti se kazne, bahat si, klinac si… sve se to nakupi i onda te sačeka to što je mene sačekalo, odnosno zatvorska kazna od 40 dana koju sam odrobijao. Ne stidim se nijedne sekunde jer znam da nisam ništa ozbiljno uradio- priznaje rajović i dodaje kako mu je drugi put prijao.

-Drugi put je bilo 2003. godine, kada sam bio u najvećoj borbi za svoju karijeru, u najvećem finansijskom i psihološkom minusu. Zvuči smešno, ali zatvor mi je tada tako dobro legao da malo dođem sebi i razmislim gde sam i šta sam. Prvi dan svog izlaska iz zatvora bio sam jači nego ikada. Sutradan sam već bio u Beogradu u studiju, tražio nove pesme… Sazreo sam- iskren je bio pevač.

izvor Grand

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PANTERA POSTAO "BEST MODEL ZAGREBA"

MMA borac Stanislav Krofak “Pantera” izabran je za “BEST MODEL ZAGREBA 2021” koji je održan za vikend u Zagrebu! Ovom modnom spektaklu prisustvovale su brojne javne ličnosti a većinom glasova i na veliko oduševljenje publike nagradu je odneo Pantera! Ovom pobedom Pantera se kvalificirao za državno takmičenje za “BEST MODEL […]

Subscribe US Now